Mangosmoothie kefiiristä

3. helmikuuta 2015


Ruoka-alkemian vuotuista taivalta juhlistaessa täytyy vielä julkaista resepti vuoden uutuustuotteesta.
Kyseessähän on Valion uutuustuote kefiiri. Uusi keksintöhän tämä kefiiri ei sinänsä ole, mutta kauppoihin palanneena tuote on uusi. Kefiiri muistuttaa hieman paksua, hapanta piimää, jonka hapattamisessa on Valion tapauksessa käytetty hiivaa. Tätä kefiiriä mainostetaan välipalana, ja siihen se varmaankin sopii mainiosti. Tarjolla on maustamaton ja pari maustettua versiota. Käytin itse tähän maustamatonta.
Mango on vahva maku smoothieissa, ja se usein peittää muut maut alleen. En siis turhaan lähtenyt kikkailemaan erinäisillä raaka-aineilla, vaan pidättäydyin yksinkertaisuudessa. Yllätykseksi sujautin tosin hieman manteleita, jotka toimivat sitten kuidunlähteenä ja purutuntumana.
Lopputulos oli todella maukas ja hyvä kokeilu uutuustuotteen käyttöön.

Mangosmoothie

4 annosta

1      mango (n. 500 g)
5 dl  Valion kefiiriä
½ dl kuorellisia manteleita

Kuori mango ja paloittele tehosekoittimeen. Lisää kefiiri ja mantelit. Surauta tasaiseksi niin, että mantelitkin murskaantuvat kunnolla.
Tarjoile viileänä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mitä pidit postauksesta? Olisi mahtavaa jos kommentoisit!

Blogger Widget