Helppo focaccia

14. tammikuuta 2020


Tuore focaccia on yksi suosikkileivonnaiseni, sen valmistus on yksinkertaista, eikä vaadi ihmeellisiä aineita ja lopputulos on niin herkullinen! Kehitin pitkään täydellistä focacciaohjetta, ja tässä se nyt on!

Hasselpähkinäpuuro

12. tammikuuta 2020


Hasselpähkinäinen puuro muistuttaa maultaan ehkä hieman nutellaa, paitsi että tässä ei ole sitä isoa määrää sokeria, ainoastaan oikeat maut! Sopii hyvin aamu- tai välipalaksi.

Vegaanihaasteen selviytymispaketti, 30+5 vegaanista reseptiä

7. tammikuuta 2020


Vegaanisten ruokien selviytymispaketti, 30+5 reseptiä koottuna kategorioittain.
Näillä ruuilla selviät vegaanina ainakin kuukauden, ellet pidempäänkin, tästä löytyy monta omaa suosikkiani, joten löydä säkin omasi!

Aamupalanyytit eli vegaaniset munakasnyytit

4. tammikuuta 2020


Torttutaikinasta saa tehtyä herkullisia vegaanisia munakasnyyttejä, joiden valmistaminen ei ole laisinkaan vaikeaa! Kelpaavat vaikka tarjottavaksi brunssille.

Teriyaki-beanit hot dogit ja olutsämpylät

30. joulukuuta 2019


Olut tuo makua sämpylätaikinaan, jolloin perussämpylöistä tuleekin jotain ihan erilaista! Makeansuolainen teriyakimaustettu beanittäyte sopiikin hodareiden täytteeksi.

Seitanpasta

26. joulukuuta 2019


Helppo jämäruoka ylijäämäseitanista. Tähän voikin lisätä mitkä tahansa kasvikset tai nokareet, joita kaapista vain löytyy.

Ruisnapit porkkalatahnalla

21. joulukuuta 2019


Pientä naposteltavaa juhlapöytään! Porkkalasta saa herkullisen tahnan, joka sopii ruisnappien tai suolakeksien täytteeksi.

Blogger Widget