Kotitekoiset raakasuklaat

13. joulukuuta 2018


Tee herkullinen ruokalahja ystävälle tai nauti raakasuklaanapeista itse. Suklaat kannattaa koristella useilla erilaisilla hippusilla niin saa vaihtelua.

Seitankinkku punajuurilla

10. joulukuuta 2018


Seitankinkku on varma valinta joulupöytään. Vaihtelua seitaniin saa paahtamalla sen pinnalla punajuuria uunissa ja valelemalla lopuksi koko paistin savuisella marinadilla.

Piparkakkupiirakka suklaamoussella

8. joulukuuta 2018


Joulun helpoin piparileivonnainen on tässä! Se valmistuu parhaimmillaan neljästä raaka-aineesta ja maistuu ihanan jouluiselle!

Riisipiirakat kahdella tapaa

5. joulukuuta 2018


Riisipiirakoihin voi valmistaa herkulliset perinteisen henkiset vegetäytteet pienellä vaivalla. Tofusta valmistuu munaton voi ja porkkala toimii lohen asemesta.

Juhlava uunikurpitsa

1. joulukuuta 2018


Marinoitu ja hitaasti uunissa paahdettu kurpitsa kruunaa juhlallisemmankin ruokahetken. Rapeutta ja tekstuuria kurpitsa"paistiin" saa cashewpähkinöistä ja ravintohiivahiutaleista tehdystä parmesanista.

Ruissipsit savutofutahnalla - vegaaniset cocktailpalat

27. marraskuuta 2018


Savutofutahnalla kuorrutetut ruissipsit ovat juhlavaa tarjottavaa mihinkä tahansa juhliin. Tuoreilla yrteillä ja leväkaviaarilla saat cocktailpaloihin näyttävyyttä. Tahnan valmistus on helppoa ja täyttäminenkin sujuu nopeasti sarjatyönä.

Blogger Widget