tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post2181683395503427788..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Paras luontaisesti gluteeniton pizzaJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-85142695770892279692019-05-09T16:29:25.011+03:002019-05-09T16:29:25.011+03:00Ihana kuulla, kiitos!
Ja tosiaan olen tehnyt usein...Ihana kuulla, kiitos!<br />Ja tosiaan olen tehnyt useinkin tällä ohjeella uunipannullisen/-pellillisen pizzaa! Voisin lisätä aiheesta kyllä maininnan ihan ohjeeseenkin. Mulla on tollainen normikokoinen uuni ja sen uunipannulle kun tekee tällä ohjeella saa aikalailla koko pannun kokoisen pizzan (pari senttiä taitaa jäädä reunoille tilaa), joka paistuu kutakuinkin ohjeen minuuttimäärien mukaisesti. Koko uunipannun pizzassa kannattaa kuitenkin n. 5 min esipaisto ehdottomasti tehdä! Tämän jälkeen täytteet ja paistoa vielä se 10-15 min, kunnes täytteet kypsenee ja reunat hieman rapeutuvat. <br /><br />Tuon 20cm pyöreiden pizzojen kanssa esipaisto ei ole ihan niin kriittinen, pizzoista tulee ihan ok ilmankin esipaistoa, joskin keskusta jää hieman pehmeäksi. Mutta koko uunipannun pizzoissa ilman esipaistoa keskusta jää herkästi tosi löysäksi. Eli kun vain esipaiston muistaa ei tule ongelmia :)<br /><br />Toki pizzan paistoaika on paljon uunistakin kiinni, että esipaiston aikana kun taikinaan saa aavistuksen rapeaa pintaa muutaman minuutin paiston aikana, se riittää. Ja sitten se loppukypsennys on aika subjektiivista, tykkääkö että täytteet ruskistuu kunnolla vai että lämpenevät vain sopivasti. Joten siksi aikahaarukka 10-15 minuuttia, ehkä jopa hieman enemmän, jos täytteitä on oikein runsaasti!<br /><br />Kiva että kysyit selvennöstä ja kysy ihmeessä uudellenkin jos joku mietityttää :) Onnea kokkailuihin!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-34879103671104880942019-05-09T15:57:30.530+03:002019-05-09T15:57:30.530+03:00Hei! Aivan loistava ohje, iso kiitos pizzankaipuis...Hei! Aivan loistava ohje, iso kiitos pizzankaipuiselta keliaakikolta! :D Sellaista mietin, että oletteko koskaan kokeilleet tehdä tästä taikinasta yhtä isoa pizzaa? Siihen varmaan tarvitsisi riittävän ison uunipellin, mutta toimisikohan sellainen näiden 20cm-pizzojen paistoajoilla tai hiukkasen pidemmällä, jos pohja olisi edelleen 0,5-1cm paksuinen? :) Kokeilen varmaan itse pian että miten käy, mutta myönnän että olen itse vasta aloitteleva keittiöalkemisti :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-75365776545132850772019-01-24T20:55:13.015+02:002019-01-24T20:55:13.015+02:00Kiva että pidit! :)Kiva että pidit! :)Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-38993167178282530492019-01-24T20:40:03.909+02:002019-01-24T20:40:03.909+02:00Ihan loistava pizzapohja :)Ihan loistava pizzapohja :)Johanna / Hellan ja viinilasin välissähttps://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-53827618042344900242018-12-03T17:34:49.676+02:002018-12-03T17:34:49.676+02:00Kiitos kommentista, ihana kun tulit kertomaan! Hie...Kiitos kommentista, ihana kun tulit kertomaan! Hienoa jos reseptistä oli apua sinullekin! :) Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-8165277824011735592018-12-02T19:37:32.926+02:002018-12-02T19:37:32.926+02:00En ole uskaltanut leipoa mitään sen jälkeen, kun s...En ole uskaltanut leipoa mitään sen jälkeen, kun sain keliakiadiagnoosin puolisen vuotta sitten, mutta tätä kannatti kokeilla! Todella hyvänmakuinen ja helppo taikinaresepti. Et uskokaan mikä helpotus tämä oli, kiitos paljon!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-75864573032711765272018-08-27T20:19:47.732+03:002018-08-27T20:19:47.732+03:00Oi ihana kuulla! Kiitos kun tulit kertomaan :) Kiv...Oi ihana kuulla! Kiitos kun tulit kertomaan :) Kiva jos maistui kaikille kuitenkin pääosin!<br />Oon yrittänyt panostaa nyt myös fodmap-resepteihin ja hyvä tietää että niille on myös kysyntää! Jatkossa siis yritän julkaista näitäkin!<br /><br />Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-56336549439466747512018-08-26T13:33:58.600+03:002018-08-26T13:33:58.600+03:00Ehottomasti paras pizzapohja mitä oon maistanu! Ja...Ehottomasti paras pizzapohja mitä oon maistanu! Ja ihana kun sulta löytyy reseptejä sekä fodmap- että vegaaniruokavalioon sopivaks.�� Tein myös muulle perheelle ja upposi. Tofusta ei oo mun veli aiemminkaan tykännyt mutta pohjaa kehu kyllä.Anonymousnoreply@blogger.com