tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post3308834743937564594..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Täyteläinen mokkasuklaapiirakka (G)Jenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-35383127657508899562017-12-31T19:44:41.667+02:002017-12-31T19:44:41.667+02:00Heh, herkuissa onkin joskus ongelmana kun vaatisi ...Heh, herkuissa onkin joskus ongelmana kun vaatisi sen jonkun joka niitä valmistaisi ;)<br /><br />Mä tykkäsin tässä piirakassa juuri siitä, että se ei ollut liian makea! Jos vähemmän makeaan on tottunut niin se on varmaan juuri kohdillaan!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-82956364244720459932017-12-31T15:37:02.591+02:002017-12-31T15:37:02.591+02:00Tässä on niin vähän sokeria, että tää sopis hyvin ...Tässä on niin vähän sokeria, että tää sopis hyvin mulle. Vaikuttaa herkulliselta. Vielä kun joku innostuis tekemään mulle tällaisen... ;-)Katihttps://www.blogger.com/profile/18371774332707578269noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-52438669030532810302017-12-23T16:59:02.167+02:002017-12-23T16:59:02.167+02:00Kiitos kommentista SoileSatu!
Suola on kyllä ehdot...Kiitos kommentista SoileSatu!<br />Suola on kyllä ehdoton lisä suklaajuttuihin! Tässä lisäsinkin suolaa erikseen pohjataikinaan, mutta täytteeseen suolaisuutta tulee jo soijajugurtista, niin en sitä erikseen enää lisännyt, mutta varmasti muutama suolakide ei olisi haitaksi tässäkään! :)<br /><br />Tosiaan, tämän piirakan herkullisuus perustuu isoksi osaksi casheweita ja hasselpähkinöitä, joten en tiedä kannattaako tätä ohjetta lähteä muuttamaan pähkinättömäksi. Nauti siis ihmeessä sitten kun ei tarvitse allergioita varoa!<br /><br />Aquafabamarengit ovatkin ihania! Mulla on ollut niiden kanssa vähän epäonnistumisia aiemmin, mutta viimekerralla lisäsin vaahtoon hieman ksantaania ja marengeista tuli täydellisiä! <br /><br />Mainioita herkkuhetkiä ja mukavaa joulunaikaa sulle ja perheelle!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-68302118492347201092017-12-23T13:26:25.652+02:002017-12-23T13:26:25.652+02:00Hei, Jenni! Olen aivan samaa mieltä: suklaakakut j...Hei, Jenni! Olen aivan samaa mieltä: suklaakakut ja muut suklaaherkut ovat parhaita, kun niissä ei ole (juuri) lainkaan lisättyä sokeria, usein lisään niihin sen sijaan suolaa. Tämä ohje pääsee varmasti kokeilulistalle sitten, kun (pähkinäallerginen) tyttäreni on lähtenyt takaisin opiskelupaikkakunnalleen. Nyt uunissa on eka kertaa aquafabasta tekemiäni marenkeja, joista syntyy joulun jälkiruoka soijavispin ja jouluisten hedelmien seuraksi:) Leppoisaa joulunaikaa sinulle ja läheisillesi! t. SoileSatuSoileSatuhttps://www.blogger.com/profile/14524219558061901413noreply@blogger.com