tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post5562701269068683405..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Täyteläinen suklaakakku päärynöilläJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-52382683783154282772017-11-20T08:48:53.135+02:002017-11-20T08:48:53.135+02:00Mainiota luovuutta Johanna! Leikkaamalla onnistuu ...Mainiota luovuutta Johanna! Leikkaamalla onnistuu myös oikein nätisti :) Samalla voi harkita että piilottaa leikatut kantapalat kakkutaikinaan, ellei ne päätyneet jo heti parempiin suihin.<br /><br />Kerro sitten onnistuiko kakku :)Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-86583665036956559452017-11-19T21:02:44.636+02:002017-11-19T21:02:44.636+02:00Arvaapa oliko meidän kaupassa minipäärynöitä, ei o...Arvaapa oliko meidän kaupassa minipäärynöitä, ei ollut. Mutta en suinkaan lannistunut: keksin nimitäin leikata tavallisen kokoisista päärynöistä vähän kantaa/pohjaa pois, niin eivät törrötä tuolta kakusta niin paljon.Johannahttps://www.blogger.com/profile/05521630691418248265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-71352558431967331472017-11-18T10:00:38.426+02:002017-11-18T10:00:38.426+02:00Kiitos Johanna!
Päärynät on juuri sopivia kakkuta...Kiitos Johanna! <br />Päärynät on juuri sopivia kakkutaikinassa kun ne pehmenevät uunissa, jolloin kakun leikkaus onnistuu helposti eikä hedelmä ole liian kova pala kakkulapiolle purtavaksi. <br /><br />Ihana kuulla jos saat täältä uusia ideoita! Sitä yritän tällä blogilla tuoda: uusia ideoita ja hyvää mieltä muille itseni lisäksi :)Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-5470163092259864002017-11-18T09:46:49.798+02:002017-11-18T09:46:49.798+02:00Kekseläis tapa käyttää päärynöitä kakussa. Sitä jo...Kekseläis tapa käyttää päärynöitä kakussa. Sitä joskus erehrtyy luulemaan, että kaikkki on jo keksitty ruoanlaitossaa, mutta sitten tuleekin joku uusi juttu mikä pistää ihan uutta puhtia leivontaan tai ruoanlaittoon. Täältä sinun blogista kyllä saa tosi paljon ideoita uusista tuunauksista.Johannahttps://www.blogger.com/profile/05521630691418248265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-36265929962511279672017-11-17T20:03:42.759+02:002017-11-17T20:03:42.759+02:00Kiitos Emilia! :)
Päärynät on kyllä niin mahtavia...Kiitos Emilia! :)<br /><br />Päärynät on kyllä niin mahtavia, suosittelen kokeilemaan nyt kaupoista löytyviä "jättipäärynöitä" Sweet Sensation nimellä löytyy, se on ihan supermeheviä ja herkullisia! Ja nimenomaan juuri kuten kuvailit: (joku muu) lohkoo valmiiksi niin saa vain syödä, nam!<br /><br />Haudutettuja päärynöitä voin suositella lämmöllä ja rakkaudella, ne on ihan älyttömän hyviä! Ehkä jopa lähiaikoina tiedossa uusi resepti niihin liittyen ;)<br /><br />Päärynäpannari kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Ihan nälkä tässä tulee :D Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-34527510830725284532017-11-17T18:17:12.787+02:002017-11-17T18:17:12.787+02:00Tämä kakku oli kyllä hyvää, kiitos vielä! Pitäisi ...Tämä kakku oli kyllä hyvää, kiitos vielä! Pitäisi taas ostaa päärynöitä, ne ovat kyllä hyviä ja sopivat monenlaiseen, tosin parhaita ne ovat ihan sellaisenaan kun joku muu kuorii ja lohkoo valmiiksi :D Nuita haudutettuja päärynöitä voisi kokeilla ensi kerralla, miten olen voinut missata ne! Meidän todella kypsien päärynöitten bravuuri on päärynäpannari, joka katoaa aina alta aikayksikön pöydästä jäähdyttyään :) Emiliahttps://www.blogger.com/profile/12897396440815080949noreply@blogger.com