tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post712592738583909503..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Kasvistempura 野菜の天ぷらJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-18918711580024489772020-05-03T22:48:02.482+03:002020-05-03T22:48:02.482+03:00Kiitos kommentista ja kiva että maistui!
Dashin vo...Kiitos kommentista ja kiva että maistui!<br />Dashin voi valmistaa itse kuivatusta kombulevästä ja/tai kuivatuista shiitakesienistä. Yhtä kombuleväpalaa tai 4 kuivattua shiitakesientä liotetaan vedessä muutama tunti tai yön yli. Uskoisin että tässä voisi käyttää mitä tahansa sieniä. <br /><br />Mutta käytännössä vähäsuolainen kasvisliemi toimii myös. Tai kasvisten keitinvesi. Dashin tarkoituksena on tuoda juuri täyteläistä makua, mutta ei lisätä suolan määrää. <br /><br />Kaikkein yksinkertaisin, mutta tylsin keino on korvata vedellä. Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-64069217488249472582020-05-03T22:34:15.657+03:002020-05-03T22:34:15.657+03:00Herkullista! Dashia ei löytynyt kaupasta, mutta ka...Herkullista! Dashia ei löytynyt kaupasta, mutta kastike oli ihan hyvää ilmankin. Olisko jotain vinkkejä millä sen vois tarvittaessa korvata? vilivilmahttps://www.blogger.com/profile/10331390618762677437noreply@blogger.com