tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post7213018241928600840..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Uunitattaripuuro ja puolukka-chiahilloJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-67717413836396170492017-04-27T22:56:25.855+03:002017-04-27T22:56:25.855+03:00Kiitos kommentista Minna!
Tuota kuulee monilta, et...Kiitos kommentista Minna!<br />Tuota kuulee monilta, että lapsuudesta jäänyt puurotraumat tavalla tai toisella! Jos puuron kuoret tuntuvat vieläkin epämiellyttäviltä, niin niistä selviää joko laittamalla puuroastian päälle kannen/folion uuniin laittaessa, tai sitten laittamalla nestettä 1-2 dl enemmän mitä ohjeessa sanotaan, jolloin puuron pinta ei pääse rapeutumaan vaan jää märäksi. Itse juuri lukeudun niiihin tyyppeihin, jotka pitävät siitä rapsakasta kuoresta eniten!<br /><br />Meillä mä oon juuri tuollainen kuin miehesi, eli syön puuroa joka päivä ja tarjoilisin sitä muille varmaan lounaaksikin jos en saisi närkästyneitä katseita osakseni :D Mutta puurohan on mahtavaa ruokaa, joten ihan hyvä hulluuden aihe kyllä!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-57994156176524349472017-04-27T22:43:20.610+03:002017-04-27T22:43:20.610+03:00Minulle on jäänyt uunipuuroista pieni kammo lapsuu...Minulle on jäänyt uunipuuroista pieni kammo lapsuudesta. Ne puuron kuoret/reunat inhotti ja ällötti. Olen ollut lapsena tosi nirso ja varsinainen silkkikurkku. Eli pitäisi varmasti antaa uunipuuroille uusi mahdollisuus. Puuroa syön lähes joka aamu. Olenhan naimisissa puurohullun miehen kanssa. Hän keittää joka aamu puuron ennen töihin lähtöään. Ja sitä puuroa syövät minun lisäkseni sitten lapset ja hoitolapsetkin. Minna Mhttps://www.blogger.com/profile/14357393397271318616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-540008631247223472017-04-27T21:33:45.067+03:002017-04-27T21:33:45.067+03:00Kiitos kommentista Johanna!
Puurojen hauduttelu on...Kiitos kommentista Johanna!<br />Puurojen hauduttelu on kyllä ihanaa ja puurot on ylipäätään parasta ruokaa sen edullisuuden ja variaatiomahdollisuuden takia :) Kokeile ehdottomasti tattarisuurimoita! Kannattaa tarkistaa markettien ulkolaisten ruokien hyllyt, esim Prismoissa usein on myynnissä ns. venäjäruokahyllyllä isoja pussillisia tattarisuurimoita pilkkahintaan!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-48653453595579602602017-04-27T21:32:05.985+03:002017-04-27T21:32:05.985+03:00Meillä keiteään ja haudutetaan useasti puuroja. Ni...Meillä keiteään ja haudutetaan useasti puuroja. Niillä saa ruokalaskua myös edullisemmaksi. Tattarijauhoja olen käyttänyt, mutta nyt voisin vinkistäsi etsiä myös tattarisuurimoita.Johannahttps://www.blogger.com/profile/05521630691418248265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-33134107669387434262017-04-26T16:47:15.579+03:002017-04-26T16:47:15.579+03:00Kiitos Maisa!
Puuron teko uunissa on oikeastaan jo...Kiitos Maisa!<br />Puuron teko uunissa on oikeastaan jopa helpompaa kuin hellalla! Ei oo minkäänlaista pohjaanpalamisen vaaraa ;) Ohra- tai riisipuuro onkin se helpoin lähestymistapa uunipuuroihin! Monissa kaupan ohrasuurimopaketeissa on jo valmiina ohje uunipuuroa varten, joten se on sitten tosi helppoa! Uunipuuron salaisuus kun on juuri se, että se ei tarvi sitä aktiivista aikaa, laitat puuron uuniin ja hälytyksen tunnin-kahden päähän ja sitten puuro on valmista, ei sekoittamista tai vahtimista hellan äärellä :) Rohkeasti siis vain kokeilemaan!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-17656236047009575292017-04-26T16:35:06.220+03:002017-04-26T16:35:06.220+03:00Olipas kiva postaus :) Itsekin tykkään puu toista,...Olipas kiva postaus :) Itsekin tykkään puu toista, mutta en ole oikein osannut tehdä puuroja uunissa. Äiti joskus teki uunissa ohrapuuroa, itse olen keittänyt sen aina hellalla. Pitäisi varmasti joskus kokeilla uunissa puuron tekoa. Saa nähdä koska tulisi sellainen hetki!Maisa80http://maisanelamaa.simplesite.comnoreply@blogger.com