tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post135406007235282796..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Kasvishernekeitto kotitekoisesta kasvisliemestäJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-58054214474547366052017-10-31T22:58:30.708+02:002017-10-31T22:58:30.708+02:00Hernekeitto on parasta, varsinkin kun tekee kotona...Hernekeitto on parasta, varsinkin kun tekee kotona ja saa siitä ihan just niin maukasta kuin haluaa :)<br /><br />Voin lämpimästi suositella kyllä tätä itsekeitettyä kasvislientä! Siitä tulee niin maukasta että voisi syödä pelkkää lientäkin. Toivottavasti tulee hyvää soppaa!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-27381408040935358202017-10-31T22:48:03.158+02:002017-10-31T22:48:03.158+02:00Hernekeitto kuuluu kyllä omiin suosikkeihini! Pari...Hernekeitto kuuluu kyllä omiin suosikkeihini! Pari kertaa vuoteen meillä sitä keitetään ja usein syödään övereihin asti. Minä en usein käytä edes kasvisliemikuutiota, mutta itse tehdystä liemestä tulee varmasti ihan sika paljon parempaa! Tällä tapaa meillä kokeillaan seuraavan kerran, on jo valmiina Myssyfarmin herneet odottamassa :)Emiliahttps://www.blogger.com/profile/12897396440815080949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-74819745431141154362017-10-24T17:41:10.452+03:002017-10-24T17:41:10.452+03:00Hyvä, sillä mäkin voin kuvitella istuvani siellä k...Hyvä, sillä mäkin voin kuvitella istuvani siellä kattilassa, vaikken koskaan oikeasti saanutkaan istua siellä :D<br /><br />Hyvä kun kysyit pakastamisesta, unohdin siitä kijroittaa! Ja siis ehdottomasti voi pakastaa! Meillä oli aina sen ison kattilan kanssa tapana pakastaa jämät (sikäli niitä jäi), jotta keittoa saisi nopeaksi ruoaksi myöhemmin. Pakastus onnistuu parhaiten tiiviissä kannellisessa pakastusrasiassa, johon vielä muistaa kirjoittaa päälle mitä se sisältää, sillä hernekeitto muuttuu pakastimessa aika tunnistamattomaksi. Sulatus onnistuukin näppärästi kun jäisen kipon nostaa edellisenä iltana jääkaappiin tai mikron sulatustoiminnolla jos hellaa ei ole käytössä!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-79402334013772046692017-10-24T17:38:04.621+03:002017-10-24T17:38:04.621+03:00Mää voin kuvitella sut pienenä istumaan kattilaan....Mää voin kuvitella sut pienenä istumaan kattilaan. Meilläkin oli juuri tuollainen hernekeittokattila. Mietin, että voisiko hernekeittoa pakastaa, kun näkee sen vaivan että keittää. Niin keittäisi kerralla suuremman padan ja pakastaisi sitten muutaman annoksen, olisi helppoa pikaruokaa seuraavalla viikolla.Johannahttps://www.blogger.com/profile/05521630691418248265noreply@blogger.com