tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post3610599870349354393..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: BrunssipizzaJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-5567364586210643622018-04-30T16:33:55.693+03:002018-04-30T16:33:55.693+03:00Iloista vappua sinullekin! :)Iloista vappua sinullekin! :)Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-61412514184467413212018-04-30T11:31:40.179+03:002018-04-30T11:31:40.179+03:00Kiitos, Jenni, näitä aion tehdä. Iloista vappua si...Kiitos, Jenni, näitä aion tehdä. Iloista vappua sinulle:)! SoileSatuhttps://www.blogger.com/profile/14524219558061901413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-1149022148357280312018-04-29T16:25:35.864+03:002018-04-29T16:25:35.864+03:00Kiitos SoileSatu!
Tässä ohjeessa ei ole väliä onko...Kiitos SoileSatu!<br />Tässä ohjeessa ei ole väliä onko vesi jääkylmää vai huoneenlämpöistä. Jos vesi on aloitusvaiheessa kädenlämpöistä, alkaa hiiva kohoamaan heti. Koska taikina kohotetaan jääkaapissa yön yli, ei hiivan haluta vaikuttavan ihan heti, joten vesi voi (ja pitää) olla alle kädenlämpöistä. Laitoin itse noin huoneenlämpöistä vettä, jolloin taikinaa on hieman mukavampi vaivata kuin jos käyttäisi jääkylmää vettä.Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-65023648436217850082018-04-29T15:43:15.927+03:002018-04-29T15:43:15.927+03:00Pizzaohjeesi vaikuttaa ihanan helpolta - ja herkul...Pizzaohjeesi vaikuttaa ihanan helpolta - ja herkulliselta. Kysyisin vielä, että lämmititkö veden (kädenlämpöiseksi) vai onko sen tarkoitus olla niin kylmää kuin hanasta tulee? SoileSatuhttps://www.blogger.com/profile/14524219558061901413noreply@blogger.com