tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post3727411754756856007..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Vegaaninen voileipäkakku savutofulla ja porkkalallaJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-19033754676277303212018-05-16T20:51:55.751+03:002018-05-16T20:51:55.751+03:00Kiitos!
Ainekset ovatkin todella tärkeitä, siinä ...Kiitos!<br /><br />Ainekset ovatkin todella tärkeitä, siinä missä kyllä leipäkin! Ihan pelkkä vaalea vehnäpaahtoleipä on kyllä ihan liian höttöä voileipäkakussakin, mutta monien täysjyväleipien reunat ovat helposti taas kovia. Kaupassa tunnustelin paahtoleipäpaketeita juuri reunojen osalta ja tarpeeksi ison koon/neliskanttisuuden kannalta. Valkkasinkin Oululaisen Reilu täysjyväpaahtoleivän, se oli juuri sopivan pehmeää että uskaltauduin laittamaan leivät ihan reunoineen kakun sisälle. Myös koko ja muoto olivat nappiin. Uskoisin että myös esim Vaasan iso kaura paahtoleipä voisi olla toimiva voileipäkakun sisällä.<br /><br />Gluteenittomista leivistä puolestaan valkkaisin matkaan Pirkan paahtoleivän.Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-24152067530398109332018-05-16T09:40:25.348+03:002018-05-16T09:40:25.348+03:00Kauniin kakun olet saanut aikaiseksi! Ainesten vii...Kauniin kakun olet saanut aikaiseksi! Ainesten viilaaminen on vaikeaa. Voileipäkakussa on mielestäni haastavinta leivän valinta. Leipä ei saa olla liian höttöä, mutta ei myöskään tykkyä.Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.com