tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post3740676696327312958..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Helpoimmat vegaaniset pinaattiletutJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-35654113254111769592018-08-09T13:27:42.510+03:002018-08-09T13:27:42.510+03:00Leivinjauhe tuo kyllä pientä kuohkeutta lettuihin,...Leivinjauhe tuo kyllä pientä kuohkeutta lettuihin, joten kannattaa kyllä kokeilla lisätä :)<br /><br />Heh, mistäköhän ulkonäkö voisi johtua. Ainakin se voisi olla yksi syy miten pinaatin käsittelee, näissä tosiaan pistin koko taikinan tehosekoittimeen jolloin pinaatin rakenne menee hienoiseksi ja koko seoksesta tulee vihreää. Jos pinaatin taas pilkkoo veitsellä jää taikinaa vaaleaksi, jonka seassa on vain lehden paloja.<br /><br />Nämä paistoin myös ihan vain tavallisella paistinpannulla: ensin pannulle tilkka öljyä josta ylimääräiset pyyhin pois paperilla ja kaadan taikinaa tehosekoittimen kannusta pannulle ja annan levitä pyöreäksi enkä levittele ollenkaan lastalla. Sitten annan letun paistua kunnes taikina kypsyy reunoilta ja keskikohta on vielä hieman taikinaista ja käännän. Eli tärkeimpinä kohtina ehkä juuri tuo ylimääräisen öljyn pyyhkäiseminen ettei taikina vain imaise öljyä ja että antaa lettujen paistua tarpeeksi pitkään. Joskos näillä vinkeillä tulisi vähän nätimpiä lettuja ;)Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-85915404258916823772018-08-08T23:16:06.311+03:002018-08-08T23:16:06.311+03:00Aika samantyylisellä ohjeella olen itse tehnyt ain...Aika samantyylisellä ohjeella olen itse tehnyt aina pinaattiletut. Paitsi leivinjauhetta en ole ymmärtänyt laittaa. Mut siis ei mun letut ikinä ole noin nättejä! En ymmärrä, miten saat niistä noin tasalaatuisia. :D Suvihttps://www.blogger.com/profile/07590820065493680156noreply@blogger.com