tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post3892050247732601829..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: The Legend of Hot Pumpkin SoupJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-47791291559904209022015-11-03T22:19:21.354+02:002015-11-03T22:19:21.354+02:00Kiitos kommentista.
Nyt tosiaan oli todella iso ku...Kiitos kommentista.<br />Nyt tosiaan oli todella iso kurpitsabuumi käynnissä. Tuntui, että joka puolella vain kurpitsaruokia mainostettiin, mutta toisaalta loistava raaka-aine, niin miksi ei.<br />Kuulostaa herkulliselta tuo ohjeesi, pitää kurkumaa kokeillakin kurpitsakeittoon mausteeksi, sopii varmasti mainiosti. Pidän itsekin todella paljon keitoista ja viimeaikoina olenkin varmaan joka viikko tehnyt jonkinlaista kasvissosekeittoa, niin ihania kasviksia kun nyt on saatavilla. Viimeviikkoinen soppa koostuikin parsakaalista, linsseistä ja kaurakermasta.Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-49762551879488568842015-11-03T22:12:39.535+02:002015-11-03T22:12:39.535+02:00Sattuipa silmään, kun itsekin kurpitsakeittoa tein...Sattuipa silmään, kun itsekin kurpitsakeittoa tein, jokin kurpitsasesonki lokakuun lopussa jälleen oli kyseessä! Vähän saman näköinen reiitetty kuori jäi jäljelle. Kun olin lusikalla raastanut syötävän osan pois, keitin hiljalleen kasvisliemessä reilun tunnin verran. Maustoin kurkumalla ja sitten kasviskermaa ja lopuksi sauvalla tasaiseksi. Ja kyllä oli hyvää! Keitot ovat intohimoni ja mielellään näitä reseptejä lueskelen. Keitoissa(kin) vain mielikuvitus on rajana! Kiitos!Anonymousnoreply@blogger.com