tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post5356249247677889188..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: TofubologneseJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-63928333957054993992020-07-01T12:16:09.198+03:002020-07-01T12:16:09.198+03:00Kunnolla muistaminen on kyllä hyvä vaihtoehto, mut...Kunnolla muistaminen on kyllä hyvä vaihtoehto, mut murentaminen on mun mielestä paras :)<br /><br />Herkkuhetkiä!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-53741193914585718162020-07-01T10:58:27.251+03:002020-07-01T10:58:27.251+03:00Mä oon pitänyt tofua aina vähän mauttomana ja maus...Mä oon pitänyt tofua aina vähän mauttomana ja maustanut sen vuoksi sitä oikein kunnolla mutta ei ole tullut edes ikinä mieleen että sen voisi murentaa. Taidanpa kokeilla heti tänään! :)Coconut Gastrohttp://coconutgastrofi.wordpress.comnoreply@blogger.com