tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post641872062061797489..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Jouluinen teehedelmäkakku (gluteeniton, vegaaninen)Jenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-42423201662151890372023-12-18T05:44:33.928+02:002023-12-18T05:44:33.928+02:00Hei, teestä tulee sopivaa makua kakkuun. Harmi jos...Hei, teestä tulee sopivaa makua kakkuun. Harmi jos ohje ei ollut mieleesi Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-72916225342292953292023-12-17T23:17:10.873+02:002023-12-17T23:17:10.873+02:00Miksi hitossa teetä? Missä on viski? Kaipaisin sel...Miksi hitossa teetä? Missä on viski? Kaipaisin sellaista englantilaista hedelmäkakkua vegaanisena mutta hankalalta tuntuu löytää hyvää ohjetta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-89529544271511468452019-01-27T11:27:50.311+02:002019-01-27T11:27:50.311+02:00Muistaakseni olen käyttänyt myllyn parhaan kaurahi...Muistaakseni olen käyttänyt myllyn parhaan kaurahiutaleita, jotka jauhoin tehosekoittimessa jauhoksi sekä Riihipuodin kaurajauhoja. <br /><br />Kakun paistoin uunin 2. alimmalla tasolla. Eli ei ihan alhaalla mutta ei keskelläkään. <br /><br />Kuulostaapa oudolta, että kakku jäi raa'aksi. Se on totta että tämä kakku jää hyvin meheväksi, eikä siitä kuulukaan tulla ihan perinteistä kuivakkaa kuivakakkua. Kypsymiseen vaikuttaa varmasti myös se, miten kosteita hedelmät ovat kun ne lisää taikinaan. Koska jos hedelmät ovat kovin märkiä taikinaan lisätessä, lisää se tietenkin jauhojen tarvetta. <br />Kypsymiseen vaikuttaa varmasti myös käytetty vuoka. Käytitkö ihan tällaista rengasmaista kuivakakkuvuokaa? <br /><br />Sinänsähän tällaista kakkua voi paistaa niin pitkään, että se kypsyy, mutta ymmärrän toki että kahden tunnin kypsennysaika ei ole kovinkaan käytännöllinen.Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-53938026922153731692019-01-26T21:58:54.463+02:002019-01-26T21:58:54.463+02:00Minkä merkkisiä kaurajauhoja käytit? Ja millä taso...Minkä merkkisiä kaurajauhoja käytit? Ja millä tasolla paistoit? Minun kakku jäi raakaksi vaikka oli 1,5 h uunissa Sannanoreply@blogger.com