tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post8787925571442000978..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: Suklaa-kirsikkapiirakkaJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-90416336331111671372016-12-26T22:07:04.467+02:002016-12-26T22:07:04.467+02:00Kiitos Alexander!
Tuo ganache on kyllä niin hyvää!...Kiitos Alexander!<br />Tuo ganache on kyllä niin hyvää! Sopii vähän jokapaikkaan. <br />Oon tehnytkin joillain kerroilla kasarissa, se on kyllä tosi kätevä tapa myös! Tässä hain takaa sitä raakapiirakkavaihtoehtoa, jolloin vesihaude on parempi vaihtoehto kuin keittäminen :) Kiitos vinkistä!Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-39935496344569380762016-12-26T21:12:30.280+02:002016-12-26T21:12:30.280+02:00Todella hyvä resepti! suklaa ganache jossa on käyt...Todella hyvä resepti! suklaa ganache jossa on käytetty kookoskermaa on loistava kakun tai tuulihatun täyte :) sen voi myös tehdä niin että pilkot suklaan pieneksi, kiehautat kookoksen ja kaadat niskaan. Sekoita hetken kuluttua niin silloin pääset ilman vesihaudetta.Alexander Trivedihttp://www.aitoaarkiruokaa.finoreply@blogger.com