tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post9188977295303394799..comments2024-03-02T12:29:54.404+02:00Comments on Ruoka-alkemisti: ParsakaalipestopastaJenni / Ruoka-alkemistihttp://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-35065303679153534772020-08-18T20:47:05.479+03:002020-08-18T20:47:05.479+03:00Kiitos kommentista! :)
Valkosipuli on kyllä hyvä l...Kiitos kommentista! :)<br />Valkosipuli on kyllä hyvä lisä pestossa, joskus se vaan maistuu tosi hallitsevasti niin jätin sen tästä pestosta pois. Mutta hyvä että oot lisännyt!<br /><br />Parsakaalin varsille on hyvä saada hyötykäyttöä :)Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-70072944551692094172020-08-18T20:41:33.812+03:002020-08-18T20:41:33.812+03:00Tämä on tosi hyvä ohje. Olen lisännyt vielä valkos...Tämä on tosi hyvä ohje. Olen lisännyt vielä valkosipulikynnen, koska minusta pesto ei ole pestoa ilman sitä, mutta tiedän etteivät kaikki tykkää... Olen tehnyt tätä myös pelkistä parsakaalinvarsista, kun nuput on käytetty johonkin muuhun, ja hyvää tulee!Helinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-62899667024411445322017-09-13T21:44:22.445+03:002017-09-13T21:44:22.445+03:00Pyttipannu onkin oikein oivaa syötävää silloin kun...Pyttipannu onkin oikein oivaa syötävää silloin kun on vähän kaikkea!<br /><br />Parsakaali kuuluu munkin suosikkeihin ja hämmästelin kun ei ollut blogissa suoraan vain parsakaaliohjetta, joten korjasin sen vääryyden nyt! Ravintohiivahiutaleet ei sinänsä oo peston onnistumiselle välttämättömiä, ne voi jättää kokonaan pois ja lisätä esimerkiksi hieman suolaa. Niiden tarkoituksena on tuoda hieman juustoisen tyyppistä täyteläisyyttä pestoon.<br /><br />Ravintohiivahiutaleet on tosiaan sama asia kuin oluthiivahiutaleet, joten niitä voi löytyä kummalla tahansa nimellä.Jenni / Ruoka-alkemistihttps://www.blogger.com/profile/02272586642598208117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880703867096599537.post-30551074849823287082017-09-13T21:00:10.778+03:002017-09-13T21:00:10.778+03:00Meillä tehdään pyttipannua kaikesta. Parsakaali on...Meillä tehdään pyttipannua kaikesta. Parsakaali onkin yksi lempivihannekseni, voisin koittaakin pestoa, mutta luulen, että lähimarketista ei taida löytyä ravintohiivahiutaleita. Nyt kuulen siitä itsekin vasta toista kertaa.<br />Johannahttps://www.blogger.com/profile/05521630691418248265noreply@blogger.com