Bolognese on kaikille tuttu ruoka, sen voi myös kätevästi sujauttaa letun väliin! Vaihtelua lettuvalikoimaa saa käyttämällä kikhernejauhoja. Tämä kaikki tietysti alle 30 minuutissa!
30. tammikuuta 2017
27. tammikuuta 2017
Vegeä 30 minuutissa OSA 4: Tofuwokki
Wokki on kätevä ruoka kun siihen voi käyttää kasan erilaisia kasviksia satokauden mukaan. Ruokaisuutta kevyeen wokkiin tuo rapsakaksi paistettu tofu.
24. tammikuuta 2017
Pakurikääpä, miksi sitä tulisi käyttää?
Pakuri, pakurikääpä, chaga... mitä näitä nimiä nyt onkaan. Oletko kuullut?
Viimeisen, sanotaanko 2 vuoden aikana, erilaisia pakurituotteita on putkahdellut markkinoille paljon. Aluksi lähinnä vain ihmetytti, että mistä nyt oikein on kyse "sienitee" ei kuulostanut kovinkaan houkuttelevalta, vaikka sienten ystävä olenkin. Nykyään pakurista löytyykin huomattavasti enemmän tietoa ja onpa siitä kokonaisia opuksiakin kirjoitettu.
21. tammikuuta 2017
Vegeä 30 minuutissa OSA 3: Porkkana-kikhernepyörykät
Makoisat pyörykät ovat ihania suupaloja joko naposteluna tai pääruuan ohessa. Porkkana tuo pyöryköihin makeutta ja väriä!
18. tammikuuta 2017
Vegeä 30 minuutissa OSA 2: Nopea papu-pastakeitto
Lämmittävä papukeitto on nopea ja helppo tehdä. Samalla se on kevyttä, mutta täyttävää syötävää ja säilyy hyvin vaikka seuraavan päivän lounaaksi!
15. tammikuuta 2017
Lakumanna
Mannapuuroon saa uusia jännittäviä makuja lakritsilla. Lakumanna on maukas herkku, joka sopii välipalaksi tai jälkiruuaksi. Täyteläisyyttä annokseen tuo cashewkerma.
11. tammikuuta 2017
Vegeä 30 minuutissa OSA 1: Intialainen dahl eli linssimuhennos
Intialainen dahl on helppoa nopeaa ja halpaa ruokaa! Tässä pikaversiossa muhennos valmistuu alle puolessa tunnissa ja on täyttävää. Suurin osa aineksista löytyy jopa suoraan kaapista.
8. tammikuuta 2017
Kerrostuorepuuro
Maukkaan ja täyttävän aamu- tai välipalan saat yhdistämällä tuorepuuron ja chiavanukkaan värikkääksi kokonaisuudeksi! Pakastemarjoista saa nätin värin ja makukin on ihanan raikas.
5. tammikuuta 2017
Terveelliset mokkamuffinssit bataatista
Suklaa ja kahvi muodostaa ihanan makuparin muffinsseihin. Terveellisen näistä muffinsseista tekee taikinassa käytetty bataattisose, joka tekee taikinasta samalla täyteläisen ja mehukkaan.
1. tammikuuta 2017
Paahdetut bataatit hummuksella
Paahdetut bataatit ovat ihanaa herkkua sellaisenaan, mutta kun ne tarjoilee maukkaan hummuksen kanssa ne ovat vielä parempia! Hummukseen saa hieman vaihtelua lisäämällä sekaan aurinkokuivattuja tomaatteja.







