30. kesäkuuta 2017

Raikas inkiväärijuoma


Raikas inkiväärijuoma on helppo ja nopea valmistaa ja maistuu ihanalta lämpimällä säällä!
Heitä sekaan myös tuoreita yrttejä niin saat juomaan väriäkin.

26. kesäkuuta 2017

Tofuleivät


Evääksi tai välipalaksi sopivat tofuleivät on helppo valmistaa ja maistuvat oikeastaan jopa paremmalta seuraavana päivänä!

21. kesäkuuta 2017

Helppo mansikka-raparperipiirakka ja tofuvaniljakastike


Vieläkö mahtuu raparperiherkkuja? Yksinkertaisimmillaan raparperi on ihanaa sellaisenaan piirakassa. Mansikka ja raparperi muodostavat kuitenkin niin ihanan makuparin, että sitä täytyy hyödyntää. Vaihtelua piirakkaan saat tekemällä vaniljakastikkeen tofusta!

19. kesäkuuta 2017

Vuohenputki-focaccia


Focaccia maustetaan perinteisesti rosmariinilla, mutta tuore vuohenputki suoraan metsästä tuo leipään ihanaa vaihtelua! 

16. kesäkuuta 2017

Laventeli-jugurttikakku


Kuivattu laventeli on ihanan tuoksunsa lisäksi myös hyvä mauste leivonnassa! Tähän jugurttikakkuun laventeli tuo ihanan maun sekä tuoksun, kannattaa kokeilla.

13. kesäkuuta 2017

Miten tehdä tuorepuuroa?


Miten tuorepuuron valmistuksessa onnistutaan? Ja mitä hyvään tuorepuuroon kannattaa tai ei kannata laittaa? Tässä vinkit onnistumisen takeiksi ja ohjeet mustikka- sekä suklaatuorepuuroihin.

10. kesäkuuta 2017

Yrttiseitanpihvit


Seitania voi myös grillata. Tuoreista yrteistä seitanpihveihin saa hieman vaihtelua ja oheen sopiikin sitten yrttisen uuniperunat!

7. kesäkuuta 2017

Japanilaisittain marinoidut sienet


Marinoiduista sienistä tehty kastike on yllättävän helppo valmistaa, vaikka lopputuloksesta voisi luullakin muuta. Nopea makumatka Japaniin kotikeittiössä helposti.

4. kesäkuuta 2017

Raikkaat kookosjugurttimaljat


Kesää huokuva jugurttimalja sopii aamupalaksi sekä jälkkäriksi. Kuningatar-chiahillo ja pannulla paistettu granola tuovat herkkuun makua ja väriä kookosjugurtin kaverina.

1. kesäkuuta 2017

Vegaaninen pannukakku


Vegaaninen uunissa paistettu pannari valmistuu jopa helpommin kuin perinteinen. Vain muutama ainesosa ja täyteläinen pannariherkku on valmis. Resepti on soijaton.

Blogger Widget