28. maaliskuuta 2018
26. maaliskuuta 2018
Vadelma-mantelisalaatti maissitortillassa
Raikas keväinen salaatti maistuu parhaimmalta kun päälle pirskottaa paksua balsamicokastiketta. Salaatti saa ihan uuden muodon, kun sen tarjoilee tortillasta, samalla ei tule niin paljon tiskiä ja tortillat toimivat kätevänä tarjoilukeinona vieraille.
24. maaliskuuta 2018
Gluteenittomat sitrusmuffinssit
Jos etsit ihania, pehmeitä, mutta koossapysyviä gluteenittomia muffinsseja, tässä on ohje sulle! Raikkaan sitruksiset muffinssit muistuttavat perinteisiä sitruunapullia, mutta ovat vegaanisia ja gluteenittomia.
21. maaliskuuta 2018
Banaani-suklaagranola
Banaani ja suklaa toimivat aina yhdessä, eivätkä ne tuota pettymystä granolassakaan. Ihanan makea rapea granola valmistuu ilman lisättyä sokeria, sillä kaikki makeutus saadaan banaanista. Käytettäessä tämä herkkugranola värjää maidon kaakaoiseksi! Ohjessa myös ohje kotitekoisiin banaanilastuihin.
17. maaliskuuta 2018
14. maaliskuuta 2018
Perinteinen lasagne vegaanisena
Perinteinen lasagne tomaatti- ja valkokastikkeella onnistuu vegaanisena niin hyvin, että eroa tavalliseen on vaikea huomata.
11. maaliskuuta 2018
Avokado-suklaakeksit
Nämä keksit maistuvat täyteläisen suklaisilta, mutta ne piilottavat sisäänsä avokadoa ja banaania. Siksi ne sopivatkin niin herkkuhetkiin kuin pieneksi välipalaksikin!
9. maaliskuuta 2018
Intialainen bataatticurry uunissa
Intialaisia mausteita yhdistettynä pitkään haudutukseen uunissa. Curry valmistetaan yleensä hellalla, mutta se valmistuu loistavasti myös uunissa, jolloin makuihin tulee erityistä syvyyttä.
5. maaliskuuta 2018
Curry-udonnuudelit tofulla
Paksut udon-nuudelit imevät tehokkaasti makua, joten curry on hyvä mauste niiden kaveriksi. Ruokaan saa vaihtelua käyttämällä monipuolisesti kasviksia, paistettua tofua ja sieniä.
2. maaliskuuta 2018
Pistaasikakku
Pistaasipähkinöistä tulee leivonnaisiin täyteläinen maku ja tietysti pistaasille ominainen hieman hapan maku. Jauhetut pistaasit sopivatkin siis mainiosti kakkutaikinaankin.









