29. huhtikuuta 2018

Vaniljaiset pikkumunkit suklaasydämellä


Helpot vegaaniset pienet vappumunkit saavat lisämakua vaniljasta ja suklaisesta sydämestä. Munkit voi pyöritellä valkoisen sokerin sijaan myös kookossokerissa, jolloin niihin saa hieman karamellista makeutta.

28. huhtikuuta 2018

Brunssipizza


Brunssipizza eli pizza joka kohoaa jääkaapissa yön yli ja aamulla voi nauttia tuoreesta pizzasta. Mikä olisikaan sen ihanampaa kuin syödä aamulla tuoretta pizzaa.

24. huhtikuuta 2018

Suklaa-popcornkakku


Suklaakakku nousee ihan uudelle tasolle, kun sen päälle ripottelee popcorneja. Tämä kakku onkin täydellinen suolaisen ja makean symbioosi, jossa löytyy paljon makua ja hauska ulkonäkö!

21. huhtikuuta 2018

Mustikkainen cream soda


Raikas mustikkainen cream soda valmistuu helposti kotikonstein. Juoma sopii vaikka vappuun tai muihin kesäisiin juhliin. Pakastemustikoiden sijaan soodan voi tehdä vaikka vadelmista!

17. huhtikuuta 2018

Pastaa hollandaisekastikkeessa ja paahdettua parsaa


Parsa ja hollandaisekastike on ihana perinteinen yhdistelmä. Tein ohjeen vegaaniselle hollandaisekastikkeelle, joka toimii vaikka vain parsan kastikkeena tai yhdistettynä pastaan.

14. huhtikuuta 2018

Banaani-tattarivohvelit


Vohvelitaikinasta saa erityisen herkullisen, kun siihen yhdistää tattarijauhoja ja banaania. Tattarin paahteisuus ja banaanin makeus täydentävät toisiaan ihanasti ja herkulliset vohvelit niin makealle kuin suolaisellekin täytteelle valmistuvat helposti.

10. huhtikuuta 2018

Balsamico-tempesalaatti ja puolukkavinaigrette


Kun tempen maustaa balsamicolla ja vaahterasiirapilla, sopii se todella hyvin salaattiin. Salaattiin saa helpon kastikkeen tekemällä puolukoista vinaigretten.

6. huhtikuuta 2018

Korealainen musta papukastike nuudeleilla eli jajangmyeon


Korealaisella mustalla paputahnalla maustetut nuudelit tuovat herkullista vaihtelua perinteisiin nuudeliwokkeihin. Nappaa siis ensi kerralla etnisestä kaupasta mukaan chunjang tahna!

2. huhtikuuta 2018

Jyväpatonki


Kotitekoinen patonki on parhaimmillaan tuoreen lämpimänä. Ruokaisamman ja rouheamman patongista saa lisäämällä taikinaan siemeniä ja leseitä.

Blogger Widget