Kesäiseen salaattiin kannattaa käyttää parhaimmat kauden raaka-aineet, ja mikäli mahdollista, oma sadon kasvikset maistuvat parhaimmilta! Paistetut kesäkurpitsarullat kruunaavat salaatin.
30. heinäkuuta 2018
27. heinäkuuta 2018
Kermainen nyhtökauratäyte uuniperunoille
25. heinäkuuta 2018
Mansikka-pippuripasta - pasta-annos kesään
Kesäisessä pastassa maistuvat tuoreet ja maukkaat raaka-aineet. Mansikka sopii suolaisiin ruokiin yllättävän hyvin, tällä kertaa yhdistin mansikat mustapippuriin.
21. heinäkuuta 2018
Gluteeniton ja vegaaninen täytekakku
Luontaisesti gluteeniton ja vegaaninen täytekakku onnistuu yksinkertaisilla raaka-aineilla. Kakku kannattaa kuitenkin valmistella jo edellisenä päivänä, niin se on syöntihetkellä mehevimmillään!
19. heinäkuuta 2018
Helpoimmat vegaaniset pinaattiletut
Pinaattilettuihin ei voi olla liikaa reseptejä, joten tässä vielä yksi. Lettuihin saa helposti ruokaisuutta korvaamalla vehnäjauhot kikhernejauhoilla. Lettujen kanssa voi tarjota perinteisen puolukkasurvoksen lisäksi paahdettua tofua ja kasviksia.
16. heinäkuuta 2018
Nyhtökaurapihvit ja nuudeliwokki
Kesävihanneksista valmistettava wokki on nopea ja herkullinen ruoka. Vähän vaihtelua siihen saa paistamalla annoksen oheen maustettuja nyhtökaurapihvejä!
13. heinäkuuta 2018
Gluteenittomat pitsireunaiset letut suklaaherkuilla
Rapeat valurautalevyllä paistetut letut tuoreiden marjojen kanssa suorastaan kuuluvat kesään. Lämpimien lettujen päälle kannattaa myös kokeilla suklaata, joka sulaa ihanaksi kastikkeeksi. Ohessa ohje gluteenittomiin lettuihin.
10. heinäkuuta 2018
Pyttipannu uusista perunoista villiyrttipestolla
Kesäinen pyttipannu valmistuu nopeasti. Luonnon antimia pääsee hyödyntämään tässä reseptissä peston muodossa, sillä siinä perinteisen basilikan sijaan käytetään villiyrttejä!
7. heinäkuuta 2018
Vege kesämenu grilliin
Kesällä ulkona grillaaminen on mukavaa. Kasvikset saavat ihan erilaista makua kun ne kypsentää grillissä, tässä muutama vinkki omiin suosikkeihini!
3. heinäkuuta 2018
Kesäkeitto savutofulla
Perinteinen kesäkeitto saa lisäpotkua savutofusta ja tuoreista yrteistä. Keittoon kannattaa lisäillä rohkeasti kauden kasviksia ja miksei vaikka pihalta kerättyjä villiyrttejä!









