31. lokakuuta 2018

Teriyaki-nuudeliwokki tempellä


Helppo nuudeliwokki on maistuva arkiruoka. Käyttämällä tempeä proteiinilähteenä saat wokkiin vähän vaihtelua. Hieman makea teriyakikastike tuo herkullisen maun.

28. lokakuuta 2018

Kurpitsakakku kinuskilla


Mausteinen kurpitsakakku lumoaa tuoksullaan. Mausteiden tasapainoksi kakun päälle sopii makea kinuski ja täyteläinen kauravispi. Syysherkku parhaimmillaan!

24. lokakuuta 2018

Maissi-nuudelikeitto tofulla


Kiinalaishenkinen maissikeitto lämmittää mukavasti ja maistuu herkulliselta. Se valmistuu helposti gluteenittomana ja vähillä fodmapeilla.

21. lokakuuta 2018

Suppilovahvero-focaccia suomalaisittain


Suppilovahverot ja paahdettu sipuli sopivat täydellisesti focaccian täytteeksi. Taikinaan saa hieman Suomitunnelmaa, kun käyttää hieman ruisjauhoja.

18. lokakuuta 2018

Tofu-mangocurry kookosriisillä


Makea curry, jossa on kuitenkin sopivasti mausteita? Tässä se on! Mangolla höystetty tofucurry on ehkä paras ruoka mitä tuut ikinä maistamaan.

14. lokakuuta 2018

Vaniljainen omenapiirakka


Omenpiirakasta saa veikeän näköisen, kun omenasiivut jättää omenan muotoon levittämisen sijaan. Tässä piirakassa on täyteläisen vaniljainen täyte, joten se maistuu herkulliselta ihan vain sellaisenaankin.

10. lokakuuta 2018

Mausteinen kurpitsakeitto


Kurpitsakeitto on varma syksyn juttu. Kotimaisesta kurpitsasta ja chileistä valmistuu tämä mausteinen keitto!

7. lokakuuta 2018

Luontaisesti gluteenittomat ja vegaaniset kroisantit


Luontaisesti gluteenittomien ja vegaanisten kroisanttien valmistus ei ole mahdollista. Hieman aikaa se vaatii, kuten minkä tahansa kroisanttien valmistus. Lopputulos on kuitenkin niin herkullinen että se on kaiken vaivan arvoinen!

3. lokakuuta 2018

Kermainen kasvis-suppilovahverokeitto


Kermaisen sienikeiton voi valmistaa vaihtelun vuoksi hieman eritavalla, kun siihen lisää kasviksia sienten kaveriksi. Tämä keitto onkin juuri ihanaa syötävää viileneviin iltoihin.

Blogger Widget