30. joulukuuta 2018

Vuoden 2018 parhaimmat palat


Vuosi 2018 toi paljon hyviä hetkiä mukanaan ja paljon hyviä ruokia. Kiitos että olit mukana seuraamassa! Mutta mitä jäikään vuodesta eniten mieleen?

24. joulukuuta 2018

Lakkamaljat piparimuruilla


Tuoreista lakoista, pipareista ja kauravispistä syntyy ihana raikas jälkkäri. Tämä jälkkäri on myös helpon herkullinen keino päästä eroon piparkakuista!

22. joulukuuta 2018

Puolukka-toscapiirakka


Perinteinen toscapiirakka saa raikkaamman vivahteen, kun toscan ja taikinan väliin laittaa puolukoita! 

16. joulukuuta 2018

Punajuuri-kvinoapyörykät


Kvinoa tuo punajuuripyöryköihin sopivaa täyteläisyyttä ja samalla pyörykät ovat myös gluteenittomia. Punaiset pyörykät tuovatkin pöytään mukavaa vaihtelua ja väriä, varo kitenkin värjäämästä koko keittiötä!

13. joulukuuta 2018

Kotitekoiset raakasuklaat


Tee herkullinen ruokalahja ystävälle tai nauti raakasuklaanapeista itse. Suklaat kannattaa koristella useilla erilaisilla hippusilla niin saa vaihtelua.

10. joulukuuta 2018

Seitankinkku punajuurilla


Seitankinkku on varma valinta joulupöytään. Vaihtelua seitaniin saa paahtamalla sen pinnalla punajuuria uunissa ja valelemalla lopuksi koko paistin savuisella marinadilla.

8. joulukuuta 2018

Piparkakkupiirakka suklaamoussella


Joulun helpoin piparileivonnainen on tässä! Se valmistuu parhaimmillaan neljästä raaka-aineesta ja maistuu ihanan jouluiselle!

5. joulukuuta 2018

Riisipiirakat kahdella tapaa


Riisipiirakoihin voi valmistaa herkulliset perinteisen henkiset vegetäytteet pienellä vaivalla. Tofusta valmistuu munaton voi ja porkkala toimii lohen asemesta.

1. joulukuuta 2018

Juhlava uunikurpitsa


Marinoitu ja hitaasti uunissa paahdettu kurpitsa kruunaa juhlallisemmankin ruokahetken. Rapeutta ja tekstuuria kurpitsa"paistiin" saa cashewpähkinöistä ja ravintohiivahiutaleista tehdystä parmesanista.

Blogger Widget