Paahdettu maa-artisokka on maultaan niin kermaisen täyteläistä, että sitä todella kannattaa maistaa. Paahdetut juurekset sopivatkin mainiosti pasta-annokseen.
30. tammikuuta 2019
27. tammikuuta 2019
Vegaaniset ja gluteenittomat runebergintortut
Runebergintorttujen valmistaminen kotona on hyvin palkitsevaa, sillä lopputulos on erittäin maukas! Torttujen päälle voi laittaa tuoreita vadelmia, valinnaista marmeladia tai vaikka chiahilloa.
22. tammikuuta 2019
Helpot soijarouhepihvit
Soijarouheesta on helppo valmistaa herkulliset ja perinteisen makuiset pihvit. Usein kuitenkin koostumus jää murenevaksi, joten tässä on ohje jossa pihvit pysyvät varmasti hyvin kasassa!
18. tammikuuta 2019
Cashew-karpalosämpylät
Helpot ja kuohkeat sämpylät syntyvät ilman pyörittelyä ja monia työvaiheita. Makua niihin saa kuivatuista karpaloista ja cashewpähkinöistä.
14. tammikuuta 2019
Matcha-sushikulho inkivääritempellä
Kannattaa kokeilla matcha-teejauheen sekoittamista sushiriisiin, sillä silloin saa älyttömän herkullista ja kauniin väristä riisiä! Sushikulhoon voikin sitten laittaa omat suosikkikasvikset ja kruunata annos inkiväärisellä tempellä.
9. tammikuuta 2019
Tofu-kasvispasta balsamicokastikkeella
Pasta ei ole aina raskas ja väsyttävä ruoka, vaan pasta-annoskin voi olla kevyt ja raikas. Kasviksilla ja hyvällä kastikkeella saa ihmeitä aikaan! Tämän pastan kruunaa paksu balsamicokastike.
6. tammikuuta 2019
Papu-avokadoleivät
Aamupalaleipiin saa kivaa vaihtelua käyttämällä täytteenä papuja tomaattikastikkeessa ja tuoretta avokadoa. Herkkuleipä on hyvän maun lisäksi myös ilo silmille!
2. tammikuuta 2019
Persimon-välipalapallot
Makea persimon sopii hyvin tuomaan makeutta välipalapalloihin, jolloin sokeria tai makeutusta ei tarvise erikseen lisätä. Nämä kaakaoiset pallot kelpaavat hyvin evääksi.







