Sitruuna ja sahrami tuovat kermaiseen pastakastikkeeseen kirpeyttä ja täyteläisyyttä. Pastan kaveriksi sopii loistavasti Yosan kaurapala paahdettuna!
25. helmikuuta 2019
22. helmikuuta 2019
Todella helppo nachopelti
Helppo nachopelti valmistuu 15 minuutissa ja kelpaa kenelle tahansa! Nachopelti on loistavaa tarjottavaa illanistujaisiin tai vaihteluksi arkiruokiin.
18. helmikuuta 2019
Banaani-linssicurry
Makeiden banaanien yhdistäminen tuliseen curryyn voi tuntua hullulta idealta, mutta luota minuun se toimii ihan älyttömän hyvin! Vihreät linssit tuovat curryyn ruokaisuutta ja ne pysyvät myös paremmin kasassa kuin punaiset linssit.
14. helmikuuta 2019
Laskiaispullat veriappelsiini curdilla
Laskiaispullat ovat alkuvuoden suurta herkkua. Makeisiin pulliin sopii kuitenkin makeuden taittajaksi jokin raikas ja hieman kirpeä. Veriappelsiini tai tavallinen appelsiini keitetään kurdiksi ja laitetaan pullien väliin niin kokonaisvaltainen makuelämys on taattu!
11. helmikuuta 2019
Suolaiset letut marinoidulla punajuuritofusalaatilla
Makeat letut luonnistuvat helposti, mutta suolainen lettujen täyte vaatiikin vähän mietintää. Marinoitu salaatti, jossa on punajuuritofua on ihana raikas täyte letuille. Salaatti kannattaa marinoida reilusti balsamicolla ja oliiviöljyllä.
8. helmikuuta 2019
Suklaakakku maapähkinävoikermalla
Täyteläisen suklainen kakku hurmaa kenet tahansa. Tämän kakun salaisuus on maapähkinävoilla maustetussa kuorrutteessa ja ruusunterälehtiä muistuttavissa koristeissa.
5. helmikuuta 2019
Tofu-pastasalaatti veriappelsiinilla
Täydellinen talvisalaatti on sitruksisen raikas, täyteläinen ja täyttävä. Tämä pastasalaatti kätkeekin sisäänsä kauden ehkä parasta raaka-ainetta, veriappelsiinia.
3. helmikuuta 2019
Tofu-broccolinipiirakka
Suolainen piirakka on mukavaa tarjottavaa tai pientä syötävää. Täyttävämmän lounaan siitä saa yhdistämällä oheen runsaan salaatin. Tofusta ja kasviksista saa piirakkaan herkullisen täytteen.







