25. helmikuuta 2019

Sitruuna-sahramipasta kaurapalalla


Sitruuna ja sahrami tuovat kermaiseen pastakastikkeeseen kirpeyttä ja täyteläisyyttä. Pastan kaveriksi sopii loistavasti Yosan kaurapala paahdettuna!

22. helmikuuta 2019

Todella helppo nachopelti


Helppo nachopelti valmistuu 15 minuutissa ja kelpaa kenelle tahansa! Nachopelti on loistavaa tarjottavaa illanistujaisiin tai vaihteluksi arkiruokiin.

18. helmikuuta 2019

Banaani-linssicurry


Makeiden banaanien yhdistäminen tuliseen curryyn voi tuntua hullulta idealta, mutta luota minuun se toimii ihan älyttömän hyvin! Vihreät linssit tuovat curryyn ruokaisuutta ja ne pysyvät myös paremmin kasassa kuin punaiset linssit.

14. helmikuuta 2019

Laskiaispullat veriappelsiini curdilla


Laskiaispullat ovat alkuvuoden suurta herkkua. Makeisiin pulliin sopii kuitenkin makeuden taittajaksi jokin raikas ja hieman kirpeä. Veriappelsiini tai tavallinen appelsiini keitetään kurdiksi ja laitetaan pullien väliin niin kokonaisvaltainen makuelämys on taattu!

11. helmikuuta 2019

Suolaiset letut marinoidulla punajuuritofusalaatilla


Makeat letut luonnistuvat helposti, mutta suolainen lettujen täyte vaatiikin vähän mietintää. Marinoitu salaatti, jossa on punajuuritofua on ihana raikas täyte letuille. Salaatti kannattaa marinoida reilusti balsamicolla ja oliiviöljyllä.

8. helmikuuta 2019

Suklaakakku maapähkinävoikermalla


Täyteläisen suklainen kakku hurmaa kenet tahansa. Tämän kakun salaisuus on maapähkinävoilla maustetussa kuorrutteessa ja ruusunterälehtiä muistuttavissa koristeissa.

5. helmikuuta 2019

Tofu-pastasalaatti veriappelsiinilla


Täydellinen talvisalaatti on sitruksisen raikas, täyteläinen ja täyttävä. Tämä pastasalaatti kätkeekin sisäänsä kauden ehkä parasta raaka-ainetta, veriappelsiinia.

3. helmikuuta 2019

Tofu-broccolinipiirakka


Suolainen piirakka on mukavaa tarjottavaa tai pientä syötävää. Täyttävämmän lounaan siitä saa yhdistämällä oheen runsaan salaatin. Tofusta ja kasviksista saa piirakkaan herkullisen täytteen.

Blogger Widget