30. maaliskuuta 2019
25. maaliskuuta 2019
Pasta carbonara tempellä
Perinteisen pasta carbonaran täyteläinen savuisen kermainen makumaailma saadaan luotua myös kasvisversioon. Sipulin kanssa paahdettu ja hyvin maustettu tempe tuokin annokseen juuri sopivan suolaisen umamisen makuvivahteen.
23. maaliskuuta 2019
Vaniljatäytteiset solmupullat
Vaniljaisella vanukkaalla täytetyt pullat ovat kahipöydän herkku. Solmupullien väliin on kaulittu kanelinen täyte ja pullat on kuorrutettu lopuksi vaniljavanukkaalla.
18. maaliskuuta 2019
Kaurapala-kvinoasalaatti
Täyteläinen kvinoasalaatti on loistava ruoka lounasevääksi tai muun ruuan lisukkeeksi. Kermainen tahinikastike ja rapeaksi paistetut Yosan kaurapalat sopivatkin loistavasti salaatin oheen.
14. maaliskuuta 2019
Banaani-suklaamuffinssit maapähkinäkuorrutteella
Helpot suklaamuffinssit muuttuvat heti paljon juhlallisemmiksi, kun ne kuorruttaa maapähkinävoikuorrutteella. Tällä ohjeella tulee kuohkeita ja täyteläisiä muffinsseja.
11. maaliskuuta 2019
Todella helppo tomaattikeitto tofumurulla
Samettisen tomaattikeiton rakenteen salaisuutena on peruna. Perunalla keiton rakenteesta tulee ihanan pehmeä ja täyteläinen. Tomaattikeiton kaveriksi sopiikin erinomaisesti mausteissa paahdettu tofu.
8. maaliskuuta 2019
Maukkaat seitanpalat
Seitanpalat toimivat kaikessa ruuanlaitossa ja ne ovat todella maukkaita! Tee esimerkiksi tortilloihin täyte tai dippaile vain sellaisenaan, kaikki toimii! Tulisen kastikkeen kanssa pääset jopa lähelle wings-tunnelmaa.
3. maaliskuuta 2019
Banaanisuklaa chiavanukas
Chiavanukas on helppo ja täyttävä välipala, joka valmistuu hetkessä. Banaanilla ja kaakaojauheella saa vanukkaaseen herkullisen maun!
1. maaliskuuta 2019
Vegaaninen creme brulee
Creme brulee on helppo valmistaa myös vegaanisena. Kookos onkin tässä herkussa isossa osassa, sillä kookosmaito tuo kermaisuutta ja kookosokeri poltetaan vanukkaan pinnalle.








