30. maaliskuuta 2019

Uunipata juureksista ja oumphista


Pitkään haudutettava uunipata juureksista, lehtikaalista ja Oumphista! Kun padan aateloi kookosmaidolla, siitä tulee täyteläisen kermaista. Pata maistuu sellaisenaan, tuoreeseen leipään dipattuna tai vaikka pottumuusin kyljessä.

25. maaliskuuta 2019

Pasta carbonara tempellä


Perinteisen pasta carbonaran täyteläinen savuisen kermainen makumaailma saadaan luotua myös kasvisversioon. Sipulin kanssa paahdettu ja hyvin maustettu tempe tuokin annokseen juuri sopivan suolaisen umamisen makuvivahteen.

23. maaliskuuta 2019

Vaniljatäytteiset solmupullat


Vaniljaisella vanukkaalla täytetyt pullat ovat kahipöydän herkku. Solmupullien väliin on kaulittu kanelinen täyte ja pullat on kuorrutettu lopuksi vaniljavanukkaalla.

18. maaliskuuta 2019

Kaurapala-kvinoasalaatti


Täyteläinen kvinoasalaatti on loistava ruoka lounasevääksi tai muun ruuan lisukkeeksi. Kermainen tahinikastike ja rapeaksi paistetut Yosan kaurapalat sopivatkin loistavasti salaatin oheen.

14. maaliskuuta 2019

Banaani-suklaamuffinssit maapähkinäkuorrutteella


Helpot suklaamuffinssit muuttuvat heti paljon juhlallisemmiksi, kun ne kuorruttaa maapähkinävoikuorrutteella. Tällä ohjeella tulee kuohkeita ja täyteläisiä muffinsseja.

11. maaliskuuta 2019

Todella helppo tomaattikeitto tofumurulla


Samettisen tomaattikeiton rakenteen salaisuutena on peruna. Perunalla keiton rakenteesta tulee ihanan pehmeä ja täyteläinen. Tomaattikeiton kaveriksi sopiikin erinomaisesti mausteissa paahdettu tofu.

8. maaliskuuta 2019

Maukkaat seitanpalat


Seitanpalat toimivat kaikessa ruuanlaitossa ja ne ovat todella maukkaita! Tee esimerkiksi tortilloihin täyte tai dippaile vain sellaisenaan, kaikki toimii! Tulisen kastikkeen kanssa pääset jopa lähelle wings-tunnelmaa.

3. maaliskuuta 2019

Banaanisuklaa chiavanukas


Chiavanukas on helppo ja täyttävä välipala, joka valmistuu hetkessä. Banaanilla ja kaakaojauheella saa vanukkaaseen herkullisen maun!

1. maaliskuuta 2019

Vegaaninen creme brulee


Creme brulee on helppo valmistaa myös vegaanisena. Kookos onkin tässä herkussa isossa osassa, sillä kookosmaito tuo kermaisuutta ja kookosokeri poltetaan vanukkaan pinnalle.

Blogger Widget