Kikhernecurry on edullinen ja helppo ruoka valmistaa useammaksi ateriaksi kerralla. Isosta satsista riittää pakastimeen lounashätävaraksi tai useamman päivän herkkuannoksiin. Tämä ruoka vain paranee vanhetessaan!
29. heinäkuuta 2019
24. heinäkuuta 2019
Maapähkinäiset kukkakaaliwingsit
Kukkakaaliwingsit ovat suurta herkkua, vaikka eivät välttämättä muistuta siipiä maultaan, mutta syöntityyli onkin ehkä se juttu! Tässä versiossa maapähkinävoi tuo täyteläisyyttä ja herkullista makua.
20. heinäkuuta 2019
Vegaaninen suklaa-marenkikakku
Täyteläinen tiivis suklaakakku marenkihunnulla. Kakku sopii ihanasti tarjottavaksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Marengin voi ruskistaa kaasupolttimella tai uunissa.
16. heinäkuuta 2019
Kermainen linssikeitto
Kermainen linssikeitto on ihana lämmittävä ja hieman mausteinen keitto viileään päivään tai vastavuoroisesti kesähelteelle. Tämä keitto syntyi vahingossa jääkaapissa olevista jämistä, ja siitä tulikin heti jymymenestys!
12. heinäkuuta 2019
Mansikka-raparperimuffinssit murulla
Raparperi ja mansikka ovat lyömätön yhdistelmä. Näissä muruseoksella kuorrutetuissa muffinsseissa tiivistyvätkin kaikki kesäherkkujen parhaat puolet!
8. heinäkuuta 2019
Mansikkainen smoothie bowl
Mansikkasmoothie on kauniin värinen ja niin ihanan makuinen! Cashewpähkinöillä saa smoothiekulhoon paksun rakenteen ja kermaisen maun.
6. heinäkuuta 2019
Vegaaninen panna cotta ja balsamico-mansikat
Pannacotta on todella helposti valmistetuva herkku, jonka pyhtyy helposti loihtimaan juhalliseksikin jälkiruuaksi. Tämän pannacotan salaisuus on sitruunankuoressa ja balsamicolla maustetuissa mansikoissa.
2. heinäkuuta 2019
Miso-tempekastike munakoisolla ja sienillä
Misotahna tekee ruuasta kuin ruuasta hetkessä parempaa. Sama pätee tähän: munakoisolla ja tempellä aateloitu kastike. Riisilisukkeeseen kannattaa lisätä vähän kvinoaa tuomaan ruokaisuutta.







