Syksyisin on pakko valmistaa vähintään yksi omenapiirakka, sillä kuka voisi vastustaa omenan, kanelin ja karamellisen sokerin yhdistelmää? Tässä omenapiirakassa omenakuutiot paistuvat erityisen meheviksi piirakan päällä taikinaan upotettuna.
28. syyskuuta 2019
24. syyskuuta 2019
Sadonkorjuukeitto eli juuressosekeitto
Sadonkorjuukeitto eli juuressosekeitto valmistuu kauden kotimaisista juureksista ja halutessasi marjoista. Keitto on niin kauniin värinen, että sitä ei heti uskoisi keitoksi!
21. syyskuuta 2019
Omenarisotto kahdella tapaa
Omenarisotton voi valmistaa joko makeana tai suolaisena. Suolaisessa versiossa omena tuo hapokkuutta ja erilaisen vivahteen. Makea versio henkii puolestaan kanelista omenapiirakkaa.
17. syyskuuta 2019
Karamellisoitua luumua ja sipulia salaatissa
Luumujen maku muuttuu kun niitä kypsentää. Makeus vaihtuu kipeäksi ja niistä saakin herkullisen lisäkkeen salaattiin paistetun sipulin kanssa.
12. syyskuuta 2019
Vaniljainen mustikkapiirakka
Lapsuuteni perinteisessä mustikkapiirakassa oli paljon mustikoita, kaurahiutaleita ja vaniljajugurttia. Nyt kehittelin tuosta piirakasta vegaanisen version ja kyllä se olikin herkullista pitkästä aikaa!
8. syyskuuta 2019
Appelsiinitofu
Appelsiini tuo kiinalaistyyliseen kastikkeeseen herkullisen maun hapokkuudellaan ja makeudellaan. Tämä onkin kastike, jossa makea ja umami tasapainottelevat mainiolla tavalla!
2. syyskuuta 2019
Mustaherukkavispipuuro
Herukoista valmistuu maukas ja hieman erilainen vispipuuro. Mustaherukoista puuroon tulee kaunis tumman pinkki sävy!






