30. maaliskuuta 2020

Tofu-kasvisuunipasta


Lempeästi currylla maustettu tofu-pastavuoka eli uunipasta on herkullinen arkiruoka, joka maistuu varmasti kaikille!

26. maaliskuuta 2020

Ai meillekö keittiöremontti? Osa 1/2


Meille tulee keittiöremontti! Tässä ajatuksia vanhasta keittiöstä ja suunnitelmia uudesta

24. maaliskuuta 2020

Tofu kulhot marinoidulla punakaalilla


Umaminen ja tahmainen sticky tofu yhdistettynä raikkaaseen marinoituun punakaaliin tuo veden kielelle pelkästä ajatuksestakin.

19. maaliskuuta 2020

Marinoitu kaurapalasalaatti


Kaurapalasta saa marinoimalla vegaanista fetaa. Kaurapalan hapan maku sopii erityisen hyvin marinointiin! Marinoidun kaurapalan voi yhdistää vaikka värikkääseen salaattiin.

17. maaliskuuta 2020

Pullapohjainen mustikkapiirakka


Pullapohjainen mustikkapiirakka on jotain ihanan perinteistä ja herkullista. Tässä onkin todella helppo ohje pullamustikkapiirakalle! Täytteeseen tulee vain kolme ainesta.

11. maaliskuuta 2020

Puolukkaiset soijarouhepyörykät


Hyvin koossapysyvät kasvispyörykät, joissa on myös vähän jotain uutta! Hapan puolukka toimii suolaisissa ruuissa hyvin maustajana.

8. maaliskuuta 2020

Hellempi valkoinen crostinit karamellisoidulla sipulilla


Vegaaninen ihmeherkku, nimittäin cashewpähkinäpohjainen valkohomejuusto. Se on taivaallista sellaisenaan, mutta erityisen hyvää paahdettujen leipien päällä!

5. maaliskuuta 2020

Perunavohvelit savutofutäytteellä


Jämäperunamuusin voi käyttää vohvelitaikinaan, jolloin lopputuloksena on ihanan pehmeitä ja täyteläisiä vohveleita! Täytteeksi voi valmistaa savutofusta herkullisen tahnan.

Blogger Widget