Lempeästi currylla maustettu tofu-pastavuoka eli uunipasta on herkullinen arkiruoka, joka maistuu varmasti kaikille!
30. maaliskuuta 2020
26. maaliskuuta 2020
24. maaliskuuta 2020
Tofu kulhot marinoidulla punakaalilla
Umaminen ja tahmainen sticky tofu yhdistettynä raikkaaseen marinoituun punakaaliin tuo veden kielelle pelkästä ajatuksestakin.
19. maaliskuuta 2020
Marinoitu kaurapalasalaatti
Kaurapalasta saa marinoimalla vegaanista fetaa. Kaurapalan hapan maku sopii erityisen hyvin marinointiin! Marinoidun kaurapalan voi yhdistää vaikka värikkääseen salaattiin.
17. maaliskuuta 2020
Pullapohjainen mustikkapiirakka
Pullapohjainen mustikkapiirakka on jotain ihanan perinteistä ja herkullista. Tässä onkin todella helppo ohje pullamustikkapiirakalle! Täytteeseen tulee vain kolme ainesta.
11. maaliskuuta 2020
Puolukkaiset soijarouhepyörykät
Hyvin koossapysyvät kasvispyörykät, joissa on myös vähän jotain uutta! Hapan puolukka toimii suolaisissa ruuissa hyvin maustajana.
8. maaliskuuta 2020
Hellempi valkoinen crostinit karamellisoidulla sipulilla
Vegaaninen ihmeherkku, nimittäin cashewpähkinäpohjainen valkohomejuusto. Se on taivaallista sellaisenaan, mutta erityisen hyvää paahdettujen leipien päällä!
5. maaliskuuta 2020
Perunavohvelit savutofutäytteellä
Jämäperunamuusin voi käyttää vohvelitaikinaan, jolloin lopputuloksena on ihanan pehmeitä ja täyteläisiä vohveleita! Täytteeksi voi valmistaa savutofusta herkullisen tahnan.







