Vatsaystävällinen bolognesekastike valmistuu tofusta. Jos koet, että tofu on mautonta ja sen rakenne on ikävä, käsityksesi muuttuu tämän ruuan jälkeen! Murennettu tofu sopii loistavasti tomaattiseen kastikkeeseen.
30. kesäkuuta 2020
23. kesäkuuta 2020
Vegaaniset jäätelökeksit maapähkinätwistillä
Keksijäätelön valmistaminen kotona ei ole kovinkaan vaikeaa, vaikka siltä saattaisi vaikuttaa. Täydellisen pehmeän keksijäätelön salaisuus on kuitenkin kärsivällisyys, sillä keksi pehmenee ihanasti pakastimessa säilytyksen aikana.
16. kesäkuuta 2020
Vegaaninen tomaatti-mozzarellapiirakka
Terttutomaateilla kasvispiirakasta saa todella näyttävän näköisen luomuksen. Tämä piirakka onkin makumaailmaltaan tomaatti-mozzarellapiirakan sukulainen, mutta on silti täysin vegaaninen.
11. kesäkuuta 2020
Hasselpähkinävohvelit ja raparperi-mansikkahilloke
Hasselpähkinäjauheella maustetut vohvelit tuovat vähän vaihtelua perinteisiin vohveleihin ja ne ovat erityisen herkullisia tarjoiltuna raikkaan raparperi-mansikkahillokkeen kanssa.
8. kesäkuuta 2020
Patongit beanit täytteellä
Beanit-suikaleista tehty täyteläinen täyte on herkkua patonkien päällä tarjoiltuna. Täytteeseen voi käyttää helposti satokauden tuoreita kasviksia.
3. kesäkuuta 2020
Paistettu riisi tofulla
Paistettu riisi tuo kiinalaisten ravintoloiden mystinen herkku. Se on niin hyvää, mutta mitä ihmeellistä siinä oikein voisi olla, kaikkihan nyt riisiä osaavat paistaa? Tässä vinkit täydelliseen lopputulokseen!





