Kirpsakka appelsiinikakku kruunaa kahvihetken. Kakkuun käytetään kokonaisia appelsiineja, jolloin kaikki maku saadaan talteen eikä ruokahävikkiä tule.
26. helmikuuta 2017
23. helmikuuta 2017
Täyteläinen lakukaakao
Lämmin kaakao on taivaallista kylmillä keleillä kun kaipaa pientä herkkuhetkeä. Vaihtelua perinteiseen kaakaoon saa käyttämällä kaakaon pohjana spelttilakuja!
20. helmikuuta 2017
Vadelmaiset laskiaispullat
Laskiaispullat ovat ihania, mutta niihin on aina kiva saada hieman vaihtelua. Väliin tuoreet vadelmat ja kunnon mantelitahnaa niin perinteisillä elementeillä varustettu täysin uudenlainen pulla on valmis!
17. helmikuuta 2017
Keltainen thai-nuudelikeitto
Lämmin eksoottinen keitto sopii kylmille keleille täydellisesti. Pieni mausteisuus ja paahdetut kasvikset tuovat makua sopivassa suhteessa ja samalla keittoa ryystäessä pääsee pienelle makumatkalle Aasiaan.
14. helmikuuta 2017
Nopeat taatelitryffelit aka. lakutaatelit
11. helmikuuta 2017
Suklainen punajuurimutakakku
Mutakakku saa kivaa vaihtelua niin värin kuin maunkin puolesta, kun taikinassa käyttää punajuurta. Koristelemalla kakusta saa näyttävää tarjottavaa, mutta sen voi ihan yhtä hyvin syödä sellaisenaan tai jäätelön kanssa!
8. helmikuuta 2017
Suklaamysli ja miten tehdä terveellinen mysli kotona
Koska teit viimeksi itse mysliä? Se on todella helppoa ja nopeaa, sekoita vain aineet keskenään ja se on siinä. Todellinen herkkumysli syntyy kuitenkin, kun siihen lisää hieman suklaalastuja!
5. helmikuuta 2017
Paras seitanburger ja härkäpapusämpylät
Kun hamppariannokselta vaatii vähän enemmän, nämä seitanpihvit ovat silloin juuri oikea valinta! Sämpylänkin ravintoarvot pomppaavat pilviin härkäpapujauhojen ansiosta, puhumattakaan nauriista tehdyistä ranskiksista.
2. helmikuuta 2017
Sokeriton kumkvattimarmeladi ja kookosriisipuuro
Alkuvuodesta on sitrushedelmien sesonki. Kumkvatit ovat niitä pieniä oransseja hedelmiä, jotka muistuttavat maultaan hieman appelsiinia. Niistä syntyy ihana sokeriton marmeladi, joka saa makua myös mangosta!








