Paistetut portobellosienet ovat suurta herkkua, vaihtelua niiden täyttämiseen saa kevyestä tofumajoneesista ja karamellisoidusta sipulista.
27. toukokuuta 2017
24. toukokuuta 2017
Suomalaisittain nyhtökaurakastike ja perunamuusi
Nyhtökaura sopii mainoisti ihan perisuomalaisen ruskean kastikkeen jatkeeksi. Kastikkeen kanssa sopii hyvin keitetyt perunat tai juureksilla tehostettu perunamuusi, tuoreita kasviksia unohtamatta.
20. toukokuuta 2017
Vegaaninen minttusuklaakakku
Minttu ja suklaa ovat lyömätön yhdistelmä. Tässä ohje helppoon ja nopeaan minttusuklaakakkuun. Kakun voi leikata myös pieniksi kivoiksi annospaloiksi!
17. toukokuuta 2017
Tomaattirisotto ohrasta ja paahdettu okra
Risoton voi valmistaa myös ohrasuurimoista, jolloin saa hieman vaihtelua perinteiselle riisille. Risoton kaveriksi sopii paahdettu okra tai mikseipä vaikka vihreät pavut!
13. toukokuuta 2017
Retiisi-kikherne-lehtikaalisalaatti
Ruokaisa salaatti ei jätä näläntunnetta. Paahdetuista retiiseistä ja kikherneistä saa makua ja väriä muuten vihreään salaattiin. Kevään värit ja maut samalla lautasella!
9. toukokuuta 2017
Hedelmäiset chiavanukkaat
Chiavanukkaseen saa mukanaa vaihtelua kun siihen lisää tuoreita hedelmiä. Granaattiomena ja passionhedelmä tuovat samalla vanukkaaseen nätin värin.
6. toukokuuta 2017
Valkosuklaa-inkiväärikakku (V, Gf)
Inkivääri sopii myös makeisiin leivonnaisiin. Makea valkosuklaa tasapainottaa moussekakussa inkiväärin mausteisuutta ja lopputulos on ihanan täyteläinen!
3. toukokuuta 2017
Nyhtöherne-pestopastavuoka
Uusi kasviproteiinituote, nyhtöherne, toimii nopeassa ruuanlaitossa tosi kätevästi! Heitä pussillinen nyhtöhernekuutioita pestopastan sekaan niin saat ihanan helpon arkiruuan.
1. toukokuuta 2017
Mustikka-mocktail
Raikas drinkki saa värinsä ja raikkaan makunsa mustikkasiirapista. Mustikkasiirappi tehdään ainoastaan mustikoista täysin ilman sokeria. Sopiva juoma kevään ja kesän juhlahetkiin.








