Vegaaniseen omenapiirakkaan saa kuohkean ja huokoisen rakenteen noudattamalla paria kikkaa. Hieman happamat omenat toimivat mielestäni piirakassa parhaiten!
29. syyskuuta 2017
27. syyskuuta 2017
Porkkana-bataattikeitto ja thaimarinoitu tofu
Uudesta Kasvis-ruokakirjasta löytyy täyteläisen porkkana-bataattikeiton ohje, jonka juju piilee thaimarinoidussa rapeassa tofussa. Täyteläisessä keitossa on kunnolla makua ja ihanat värit!
22. syyskuuta 2017
Mustikka-kookospiirakka
Peinteiseen mustikkapiirakkaan saa vaihtelua tekemällä päälle muruseoksen kookoshiutaleista. Kookoksen maku täydentää samalla sopivasti mietoa mustikkaa.
20. syyskuuta 2017
Lehtikaali-hernepihvit
Raikkaan vihreät lehtikaalipihvit saavat ruokaisuutta hernerouheesta. Pihvejä valmistuu kerralla monta, joten niistä riittää reilusti syötävää.
15. syyskuuta 2017
Helppo rahka karviaisista
Raikkaat karviaiset sopivat mainiosti rahkaan, jolloin niiden pahin kirpeys talttuu ja maut pääsevät oikeuksiinsa!
13. syyskuuta 2017
Parsakaalipestopasta
Parsakaalin kaikki osat varsia ja lehtiä myöten voi käyttää maukkaaseen pestoon. Pesto sopiikin sitten pastan kaveriksi täyttävään ruokaan.
11. syyskuuta 2017
Raitajuurigalette mantelifetalla
Rosoreunainen galette on näyttävää tarjottavaa, mutta se on kuitenkin huoleton valmistettava. Värikkäät raitajuuret sopivat hyvin täytteeseen ja niiden kaveriksi sopiikin täyteläinen mantelifeta mainiosti.
7. syyskuuta 2017
Vegaaninen marjajuustokakku herukoista
Marjasato juustokakkuun! Tuoreista tai pakastetuista marjoista saa ihanan raikkaan vegaanisen juustokakun.
4. syyskuuta 2017
Lämmin raitajuurisalaatti
Syksyinen salaatti valmistuu satokauden raaka-aineista. Raitajuuri ja sen keltainen sukulainen keltajuuri sopivat lämpimän salaatin väripilkuiksi. Lehtikaalista tulee salaatille täyttävä pohja.
1. syyskuuta 2017
Amerikkalaiset pannarit mustikoilla
Suussasulavat pannarit kruunaavat minkä tahansa hetken päivästä. Spelttitaikina ja tuoreet mustikat saavat pannarit maistumaan erityisen hyvältä.










