30. tammikuuta 2018

Granaattiomena smoothiekulho


Raikas granaattiomena sopii moniin ruokiin, eikä smoothie tee tässä linjassa poikkeusta. Täyteläinen smoothiekulho saa kauniin pinkin värinsä granaattiomenasta.

27. tammikuuta 2018

Runeberginpuuro


Runebergintortun voi toteuttaa sen puuroisessa muodossaan, jolloin makunautinto on taattu ja voit nauttia tästä kausiherkusta jo heti aamullakin ilman sokeriövereitä!

24. tammikuuta 2018

Haudutettava nyhtökaurapata ja perunamuusi


Pitkään haudutettava uunipata on parhaimmillaan kylmällä säällä kun kaipaa lämmikettä. Hieman karjalan paistia jäljittelevä nyhtökaurapata on nopea valmistella, mutta uunissa se saa muhia parikin tuntia!

22. tammikuuta 2018

Vegaaninen nakkikastike


Lapsuuden herkku nakkikastike luonnistuu vegaanisenakin versiona oikein hyvin. Tämä ohje mukailee oman lapsuuteni nakkikastiketta, johon laitettiin sekaan myös maustekurkkua!

20. tammikuuta 2018

Ajatuksia Tampereen Vire-messuista


Vierailin Tampereen messukeskuksessa järjestetyillä Vire-messuilla, joiden yhtenä osa-alueena oli vegaanimessut. Messuilla riittikin paljon maisteltavaa ja paljon tuttuja tuotteita.

18. tammikuuta 2018

Veriappelsiinipannukakut


Veriappelsiineista ehtii nauttia nyt alkuvuodesta. Makeutensa puolesta veriappelsiini sopiikin erinomaisesti pannukakkuihin!

16. tammikuuta 2018

Japanilainen ramen-keitto sienillä


Japanilainen ramen-keitto on lämmittävä keitto, johon on helppo kasata omat suosikkikasviksensa. Erityisesti makua keittoon saa erilaisista sienistä. Oletko koskaan koittanut friteerata siitakkeita?

13. tammikuuta 2018

Nyhtöhernepuikot ja dippilautanen


Dippilautaselle voi laittaa kasvisten ja täyteläisten dippien lisäksi nyhtöhernepuikot. Dipeiksi sopivat raikas avokadodippi ja täyteläinen valkosipuli-papudippi.

9. tammikuuta 2018

Kylmäsavutofupasta


Kylmäsavumarinoidusta tofusta syntyy maukas pasta sesongin kasvisten kanssa. Pasta ei aina tarvitse kermakastiketta, vaan laadukas oliiviöljy ja tujaus sitruunaa maustaa annoksen aivan yhtä hyvin!

7. tammikuuta 2018

Pesto-cashewjuusto toastit


Paahdetusta leivästä ja runsaasta täytteestä saa ihania toasteja. Cashewpähkinöistä valmistuu juustoinen kastike, jonka rinnalle saa lisämakua pestosta.

4. tammikuuta 2018

Banaani-maapähkinävoipatukat


Täyttävä ja huoneenlämmössä säilyvä eväspatukka on hyvä välipala työpäivään tai urheiluun. Patukat valmistuvat helposti eikä niissä ole lisättyä sokeria.

1. tammikuuta 2018

Porkkalapiirakka


Porkkalasta valmistettu piirakka on maukasta ja täyttävää suolaista tarjottavaa.

Blogger Widget