Raikas granaattiomena sopii moniin ruokiin, eikä smoothie tee tässä linjassa poikkeusta. Täyteläinen smoothiekulho saa kauniin pinkin värinsä granaattiomenasta.
30. tammikuuta 2018
27. tammikuuta 2018
Runeberginpuuro
Runebergintortun voi toteuttaa sen puuroisessa muodossaan, jolloin makunautinto on taattu ja voit nauttia tästä kausiherkusta jo heti aamullakin ilman sokeriövereitä!
24. tammikuuta 2018
Haudutettava nyhtökaurapata ja perunamuusi
Pitkään haudutettava uunipata on parhaimmillaan kylmällä säällä kun kaipaa lämmikettä. Hieman karjalan paistia jäljittelevä nyhtökaurapata on nopea valmistella, mutta uunissa se saa muhia parikin tuntia!
22. tammikuuta 2018
Vegaaninen nakkikastike
Lapsuuden herkku nakkikastike luonnistuu vegaanisenakin versiona oikein hyvin. Tämä ohje mukailee oman lapsuuteni nakkikastiketta, johon laitettiin sekaan myös maustekurkkua!
20. tammikuuta 2018
Ajatuksia Tampereen Vire-messuista
Vierailin Tampereen messukeskuksessa järjestetyillä Vire-messuilla, joiden yhtenä osa-alueena oli vegaanimessut. Messuilla riittikin paljon maisteltavaa ja paljon tuttuja tuotteita.
18. tammikuuta 2018
Veriappelsiinipannukakut
Veriappelsiineista ehtii nauttia nyt alkuvuodesta. Makeutensa puolesta veriappelsiini sopiikin erinomaisesti pannukakkuihin!
16. tammikuuta 2018
Japanilainen ramen-keitto sienillä
Japanilainen ramen-keitto on lämmittävä keitto, johon on helppo kasata omat suosikkikasviksensa. Erityisesti makua keittoon saa erilaisista sienistä. Oletko koskaan koittanut friteerata siitakkeita?
13. tammikuuta 2018
Nyhtöhernepuikot ja dippilautanen
Dippilautaselle voi laittaa kasvisten ja täyteläisten dippien lisäksi nyhtöhernepuikot. Dipeiksi sopivat raikas avokadodippi ja täyteläinen valkosipuli-papudippi.
9. tammikuuta 2018
Kylmäsavutofupasta
Kylmäsavumarinoidusta tofusta syntyy maukas pasta sesongin kasvisten kanssa. Pasta ei aina tarvitse kermakastiketta, vaan laadukas oliiviöljy ja tujaus sitruunaa maustaa annoksen aivan yhtä hyvin!
7. tammikuuta 2018
Pesto-cashewjuusto toastit
Paahdetusta leivästä ja runsaasta täytteestä saa ihania toasteja. Cashewpähkinöistä valmistuu juustoinen kastike, jonka rinnalle saa lisämakua pestosta.
4. tammikuuta 2018
Banaani-maapähkinävoipatukat
Täyttävä ja huoneenlämmössä säilyvä eväspatukka on hyvä välipala työpäivään tai urheiluun. Patukat valmistuvat helposti eikä niissä ole lisättyä sokeria.











