27. helmikuuta 2018

Vegaaninen paimenen piiras juureksista


Paimenen piiras eli shepherd's pie tai kuten kasvisversiosta näkee välillä puhuttavan, puutarhurin piiras. Siihen saa helposti käytettyä erilaisia juureksia, jolloin ruuan hinta pysyy alhaisena.

24. helmikuuta 2018

Vegemessut 2018


Vuoden 2018 Vegemessut järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla kaksipäiväisenä. Osallistuin messuille lauantaina ja tässä hieman päivän tunnelmia.

22. helmikuuta 2018

Vegaaninen pekaanipähkinäpiirakka taatelikinuskilla


Klassinen pekaanipähkinäpiirakka hieman uudistetussa muodossa. Taatelikinuski sopii paahdettujen pekaanipähkinöiden kanssa kuin nenä päähän, joten miksei sitten piirakankin täytteeksi!

19. helmikuuta 2018

Nyhtökaurapyörykkäpasta


Nyhtökaurapyörykät tuovat täyteläisyyttä tomaattiseen pastakastikkeeseen. Helppo tomaattikastike valmistuu nopeasti.

15. helmikuuta 2018

Kahvigranola - avain parempiin aamuihin


Tiesitkö että granolaan voi laittaa kahvia? Jauhetuista kahvipavuista granola saa täyteläisen kahvisen maun, ja samalla hieman boostia päivään!

12. helmikuuta 2018

Vegaaninen lakritsijuustokakku


Ilahduta lähimmäistäsi herkullisella lakritsijuustokakulla, josta löytyy myös hieman kaakaota! Kakku onnistuu ilman ihmeempiä välineitä ja aineksia ja on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

10. helmikuuta 2018

Laskiaispullasmoothie


Itse laskiaisena ei ehdi kovinkaan montaa pullaa syömään ilman övereitä, joten laskiaispullahimon taltuttamisen voi aloittaa vaikka syömällä jo aamupalaksi laskiaispullahenkisen smoothien. Kardemummalla, kookoskermalla ja vadelmilla maustettu smoothiekulho onkin hauska fuusioherkku!

8. helmikuuta 2018

Mustapapu-enchilada maissitortilloista


Maissitortilloista valmistettun enchiladan täytteeksi sopivat mustapavut ja erilaiset kasvikset. Tällä reseptillä ruuasta ei tule kovinkaan tulinen, vain juuri sopivasti mausteisuutta. Et tule edes huomaamaan, että näissä vegaanisissa enchiladoissa ei ole juustoa!

6. helmikuuta 2018

Tofumakaronilaatikko kasviksilla


Tavallinen makaronilaatikko tuunautuu täyspainoiseksi ateriaksi, joka ei vaadi kasvislisuketta oheen, kun kasvikset piilottaa makaronilaatikkoon. Vegaaninen "munamaito" valmistuu kaurakermasta ja kikhernejauhoista.

3. helmikuuta 2018

Miten valmistaa oikeasti hyvää kahvia?


Kun kerran maistaa oikeasti hyvää ja laadukasta kahvia, on vaikea palata tavallisiin, jopa mauttomiin suodatinkahveihin. Tässä postauksessa avaankin hyvän kahvin taustoja ja valmistustapoja.

1. helmikuuta 2018

Paahdettu punajuuri-porkkanakeitto


Juuressosekeitosta saa vieläkin maistuvamman paahtamalla juurekset ennen soseutusta. Hieman hapokkuutta keittoon puolestaan tuo kaurafraiche ja tekstuuria ruokahetkeen rouskuva silmusalaatti!

Blogger Widget