27. marraskuuta 2018

Ruissipsit savutofutahnalla - vegaaniset cocktailpalat


Savutofutahnalla kuorrutetut ruissipsit ovat juhlavaa tarjottavaa mihinkä tahansa juhliin. Tuoreilla yrteillä ja leväkaviaarilla saat cocktailpaloihin näyttävyyttä. Tahnan valmistus on helppoa ja täyttäminenkin sujuu nopeasti sarjatyönä.

24. marraskuuta 2018

Chai latte -tuorepuuro


Chaimaustettu tuorepuuro sopii loistavasti vuoden pimeimpään kauteen. Tämä tuorepuuro tehdään teepohjaan, johon lisätään erikseen masala chaista tutut mausteet!

20. marraskuuta 2018

Hoisin tofua kiinalaisittain


Makea hoi sin kastike sopii loistavasti kiinalaishenkisen kastikkeen pohjaksi. Tämä kastike on eräänlainen vegeversio perinteisestä kenraali Tson kanasta, mutta kukin päättäkööt autenttisuudesta itse!

17. marraskuuta 2018

Kurpitsavuokaleipä


Kurpitsaraaste tekee tavallisesta leivästä mehukkaan ja kauniin värisen. Täyteläinen kurpitsaleipä sopiikin syötäväksi ihan vain sellaisenaankin tai osaksi juhlavampaa kattausta.

12. marraskuuta 2018

Uunijuures-kvinoakulho


Helppo kvinoakulho saa paahdetuista kasviksista ihanasti väriä ja makua. Juurekset ovat nyt syksyllä sesongissa, joten niitä kannattaa käyttää.

9. marraskuuta 2018

Raviolit kurpitsa- ja tofutäytteellä


Kotitekoinen pasta on jotain taivaallisen hyvää, tässä on kaksi täytevaihtoehtoa kotitekoisille ravioileille: tofua ja kurpitsaa. Tässä reseptissä pastataikina tehdään kokonaan täysjyväjauhoista.

5. marraskuuta 2018

Mustakaali-kurpitsarisotto


Syksyinen ja ehkä jopa talvinen risotto valmistuu mustakaalista ja kurpitsasta.

Blogger Widget