Kotitekoinen granola on luksusta ja onhan kotitekoinen versio aina parempaa! Tässä granolassa makeus saadaan taateleista ja makua kaakaosta ja kookoksesta.
29. tammikuuta 2020
25. tammikuuta 2020
Veriappelsiiniskonssit
Veriappelsiinista saa herkullista makua raikkaisiin skonsseihin. Skonssit voi nauttia brunssilla, iltapäiväkahvilla/teellä tai minä hetkenä nyt tykkääkään!
20. tammikuuta 2020
Pastaa beanit-kookoskastikkeessa eli vegaanin kanakastike
Kookoksella, maapähkinävoilla ja limellä maustettu herkullinen kastike. Tätä beanit suikaleista tehtyä kastiketta voisi kutsua jopa vegaaniseksi kanakastikkeeksi!
14. tammikuuta 2020
Helppo focaccia
Tuore focaccia on yksi suosikkileivonnaiseni, sen valmistus on yksinkertaista, eikä vaadi ihmeellisiä aineita ja lopputulos on niin herkullinen! Kehitin pitkään täydellistä focacciaohjetta, ja tässä se nyt on!
12. tammikuuta 2020
Hasselpähkinäpuuro
Hasselpähkinäinen puuro muistuttaa maultaan ehkä hieman nutellaa, paitsi että tässä ei ole sitä isoa määrää sokeria, ainoastaan oikeat maut! Sopii hyvin aamu- tai välipalaksi.
7. tammikuuta 2020
Vegaanihaasteen selviytymispaketti, 30+5 vegaanista reseptiä
Vegaanisten ruokien selviytymispaketti, 30+5 reseptiä koottuna kategorioittain.
Näillä ruuilla selviät vegaanina ainakin kuukauden, ellet pidempäänkin, tästä löytyy monta omaa suosikkiani, joten löydä säkin omasi!

4. tammikuuta 2020
Aamupalanyytit eli vegaaniset munakasnyytit
Torttutaikinasta saa tehtyä herkullisia vegaanisia munakasnyyttejä, joiden valmistaminen ei ole laisinkaan vaikeaa! Kelpaavat vaikka tarjottavaksi brunssille.





