Pataleipä valmistuu helposti vaivaamatta. Perinteisesti kohotusaika on hyvinkin pitkä, leipä onnistuu kuitenkin lyhyemmälläkin kohotuksella!
31. lokakuuta 2017
27. lokakuuta 2017
Kurpitsajuustokakkumuffinssit
Ihanat kurpitsaiset muffinssit yhdistävät juustokakun ja perinteisen muffinssin. Helppo ja nopea ohje, jossa on paljon makua.
24. lokakuuta 2017
Kasvishernekeitto kotitekoisesta kasvisliemestä
Perinteinen hernekeitto vaatii hieman vaivoittelua, mutta aktiivista aikaa valmistukseen ei kulu puolta tuntia pidempään, loppu onkin vain odottelua. Parhaimman hernekeiton saa pitkällä hauduttelulla, joten kannattaa nähdä se vaiva.
20. lokakuuta 2017
Porkkana-maapähkinävoiruudut
Jos pidät porkkanakakusta, nämä ruudut ovat varmasti juttusi! Tahmaiset, mutta ihanan täyteläiset suklaalla kuorrutetut ruudut häviävät pöydästä hetkessä. Helppo resepti.
18. lokakuuta 2017
Jakkihedelmäcurry
Jakkihedelmästä saa hyvän lisän currykastikkeeseen, sillä sen rakenne muistuttaa kovasti mureaa lihaa. Jakkihedelmä sopii erityisesti mausteiseen curryyn.
15. lokakuuta 2017
Kurpitsaskonssit
Mausteiset kurpitsaskonssit maistuvat ihanalta puolukkasurvoksen tai makean inkivääritahnan kanssa. Skonssit valmistuvat helposti ja nopeasti.
12. lokakuuta 2017
Maissipannukakut ja nektariini-avokadosalsa
Vegaanin aamupalakirjasta löytyy monipuolisia reseptejä aamupalaiseen henkeen. Kokeilinkin kirjasta maissinjyvistä tehtyjä pannareita hedelmäsalsalla. Pannarit toimivat ihanasti ja olivat täyttäviä!
9. lokakuuta 2017
Syksyinen puolukka-tuorepuuro
Puolukoista saa tehtyä ihanan raikkaan tuorepuuron, joka näyttää ehkä hieman vispipuurolta, mutta ei sitä ole. Omenalla saa taitettua helposti puolukan kirpeyttä.
7. lokakuuta 2017
Vegaaninen brunssi by A Brit in Helsinki
Pop-up vegaaninen brunssi A Brit in Helsinki -blogista tutun Paulin järjestämänä. Brunssilla oli tarjolla paljon erilaista maisteltavaa ja löytyihän herkkujen seasta myös omat suosikit!
5. lokakuuta 2017
Pizzamuffinssit
Pizzahenkiset muffinssit ovat loistavia eväänä, välipalana tai leffankatselunaposteluna! Munffinsseissa on mukavasti proteiinia ja reilusti makua.
2. lokakuuta 2017
Punajuurikorvapuustit
Perinteisiin korvapuusteihin saa pinkkiä vaihtelua lisäämällä taikinaan punajuurta ja lopputuloksena onkin värikkäitä punajuuripullia! Punajuuri ei niinkään maistu taikinassa, mutta värjää taikinan kauniin punaiseksi.










