Raikas minttusuklainen raakakakku on makea herkku hieman terveellisempiin herkkuhetkiin. Vihreä väri tulee kakkuun tuoreesta mintusta, joten mitään väriaineita ei tarvita!
28. huhtikuuta 2019
23. huhtikuuta 2019
Korealainen bibimbap nyhtökauralla
Korealainen bibimbap on riisiruoka, joka maustetaan makean mausteisella kastikkeella. Bibimbapiin on ihana laittaa kauden tuoreita kasviksia ja proteiiniksi päätyi nyhtökauraa!
17. huhtikuuta 2019
Mämmirisotto
Mämmirisotto on taatusti pääsiäisen omaleimaisin mämmiherkku, mutta usko pois, se on ihan älyttömän hyvää! Mämmi tuo risottoon pienen maltaisen ja makean vivahteen.
16. huhtikuuta 2019
Rapea seitan
Rapeaksi paistettu seitan sopii monen ruuan oheen tai sellaisenaan syötäväksi. Tämä seitan on siis sisältä vielä hieman pehmeä ja ulkoa ihanan rapea.
11. huhtikuuta 2019
Mustapapupyörykät ja pasta
Helppo, mutta juhlava tomaattipasta valmistuu nopeasti. Mustapavuista ja tuoreesta basilikasta saa herkullisia pyöryköitä, jotka maistuvat ihan sellaisenaankin!
8. huhtikuuta 2019
Mustikkapiirakkagranola
Granola, joka maistuu pullapohjaiselta mustikkapiirakalta! Tämä granola on ihana herkku jugurtin tai kasvimaidon kanssa tai sitten ihan vain sellaisenaan! Jälkkäriversion saat lisäämällä granolan vaniljakastikkeeseen.
4. huhtikuuta 2019
Sitruunainen täytekakku mangoruusukkeella
Sitruunalla raikastettu, erittäin kuohkea ja huokoinen kakkupohja on todellakin mahdollista valmistaa vegaanisena! Tässä kakussa on yksinkertainen kauratuorejuustotäyte ja koristuksena ruusuke tuoreista mangoista ja valkosuklaakoristeet.
2. huhtikuuta 2019
Papaija pad thai
Paistetut nuudelit eli pad thai on helppo ja nopea ruoka arkeen. Satokauden papaijalla ruokaan saa vähän vaihtelua ja kivaa makua. Kannattaa kokeilla!







