Avokadopasta

23. maaliskuuta 2014


Pidän paljon pastasta, joten sitä tulee valmistettua suhteellisen usein. Eräs suosikkini on avokadopasta, joka on ennenkaikkea nopea ja helppo valmistaa. Sitä on myös helppo varioida eritavoin, niin makuelämys on aina hieman erilainen.

Avokadopasta

2-3 annosta

200 g pastaa
1-2    avokadoa
2        valkosipulin kynttä
1       sipuli (vapaaehtoinen)
1       lime
½ dl   Violifen parmesania
3 rkl  oliiviöljyä
pippuria
rucolaa tarjoiluun

Keitä pasta vedessä, jossa on öljyä. Pilko sipulit ja kuullota kevyesti. Leikkaa avokaado sopivan kokoisiksi paloiksi ja raasta juusto. Kun pasta on kypsää, yhdistä se sipuleihin, avokadoon, juustoraasteeseen, limen mehuun, öljyyn ja pippuriin. Yksinkertaisuudessaan resepti on tässä. Tarjoile rucolan kanssa ja lisää halutessa pippuria annoksen päälle.

Pastaan sopii myös hyvin lisäksi luumutomaatit, pinjansiemenet, balsamico ym. Mielikuvitusta saa käyttää ja luoda ruualle viimeisen silauksen haluamallaan tavalla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mitä pidit? Olisi mahtavaa jos kommentoisit!

Blogger Widget