Mantelimanna veriappelsiinilla

22. helmikuuta 2015


Näin yhteishyvässä ohjeen tällaiseen mantelimannaan. Ohje vaikutti niin hauskalta, että päätin sitten kokeilla sitä. Lopputulos muistutti vaniljakiisselin ja mannapuuron välimuotoa. Manteli kyllä maistui tästä, mutta jos sen läsnäolosta ei olisi tiennyt etukäteen, ei sitä välttämättä olisi hoksannut.
Mainio kevyen raikas jälkiruoka tästä tuli, joten suosittelen kokeilemaan. Veriappelsiini sopi erityisen hyvin tasapainottamaan pehmeää mannakiisseliä.

Mantelimanna

2 annosta

3 dl    mantelimaitoa
1 rkl   perunajauhoja
1½ dl mantelijauhetta
2 rkl   ruokosokeria

1 veriappelsiini

Laita kylmä mantelimaito ja perunajauhot kasariin ja sekoita hyvin. Laita levy päälle ja kun seos rupeaa lämpiämään lisää mantelijauhe ja sekoita hyvin. Kun seos pulpahtaa kerran nosta pois levyltä ja lisää sokeri. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
Kuori veriappelsiini ja poista rihmat ja kalvot. Paloittele veriappelsiini.
Annostele manna kahteen annoskulhoon ja ripottele veriappelsiinipalat päälle.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mitä pidit postauksesta? Olisi mahtavaa jos kommentoisit!

Blogger Widget