Uusi terveysjuoma suoraan tiedepiireistä

1. huhtikuuta 2016


Hyvää perjantaita!

Tämä viikko on jälleen kulunut varsin kiireisissä merkeissä ja ennenkuin huomaakaan, on jälleen perjantai. Onpahan tätä viikkoa mukavasti aurinkoisella säälläkin suosittu ja sitä rataa. Tosin eilisaamuna oli todella sankka sumu kun lähdin luennolle. Vielä 11 aikoina sumu ei ottanut hälvetäkseen ja kaikki näytti jotenkin aavemaiselta. Toisaalta ihan mielenkiintoisia nämä luonnonilmiöt.


Tänään kuitenkin kerron teille jostain todella jännittävästä. Nimittäin uudesta mullistavasta terveystuotteesta, joka on tiedepiireissä juuri todettu todella potentiaaliseksi vaihtoehdoksi tulevaisuuden vaivoihin. Yleensä en erityisemmin innostu tällaisista asioista, mutta tässä on todella sitä jotain! Olen lukenut lukuisia artikkeleita tästä ihmetuotteesta, nimittäin erittäin luonnollisesta ja ennenkaikkea puhtaasta nesteestä eli MilliQ vedestä. On totta, että tämä terveysjuoma on vettä, mutta sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu ennenkaikkea puhtaus, mutta myös sen haitallisia elimistön reaktioita estävät vaikutukset. MilliQ vesi eli ultrapuhdas vesi nimittäin ehkäisee liiallista ionien kulkeutumista, sillä se ei sisällä näitä, haitallisiakin, suoloja lainkaan. MilliQ vesi myös puhdistaa ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista. Todellinen ihmetuote siis!

MilliQ vesi valmistetaan monivaiheisella kemiallisella menetelmällä puhdistamalla ihan tavallisesta vedestä. Tämä menetelmä puhdistaa veden niin tarkasti, että sen puhtaus on määritelty ISO3696 standardeissa. Puhdistusprosessissa käytetään useita erilaisia epäpuhtauksienpoistovaiheita, jotka sisältävät mm. UV-valokäsittelyn, joka mahdollistaa orgaanisten molekyylien hajottamista. Näin liuokseen ei jää lainkaan eläviä organismeja, kuten bakteereja.

Koska tällä nesteellä on todettu vasta hiljattain olevan elintarvikekäyttöönkin sopivia ominaisuuksia, ei siitä vielä löydy kovin laajasti tietoa. Kuitenkin ne tutkimukset joita on tehty, ovat osoittautuneet todella lupaaviksi, voidaan ajatella, että jo lähitulevaisuudessa tämä ihmevesi löytyy supermarkettien hyllyiltä. Koska sen valmistus on näennäisen halpaa, ei se tule olemaan suuri investointi tavallisillekaan kuluttajille. Arvellaan myös, että noin 250 ml annos tätä ihmejuomaa riittäisi päivittäisenä saantisuosituksena ehkäisemään sairauksien syntyä.


Koska tällaiset uudet terveystuotteet ovat aina todella mielenkiintoisia ja niihin menee helposti mukaan, on hyvä selvittää aina ensin taustat kaikesta mihin lähtee mukaan. Mutta koska tämä tuote on käytännössä luonnollista, mitä asiaa täällä maailmassa onkaan niin paljon joka puolella? vettä? Niin miten se voisi olla pahasta, tuskin mitenkään. Niinpä siis tämä ihmevesi on todella lupaava ratkaisu monien sairauksienkin hoidossa ja ehkäisyssä. Sen puhdistavat vaikutukset ovat todella jopa päätä huimaavia ja haittavaikutukset ovat todella minimaalisia.

Kun nyt olette toivottavasti todella päästänne pyörällä, on hyvä aika todeta, että tämäkin ihmevesi jää loppujenlopuksi vain haaveeksi. Nimittäin kyseessä on hieno, ehkä jopa mauton, kehittämäni aprillipila. Tämä MilliQ vesi on todellisuudella vain laboratoriossa käytettävä erittäin puhdas vesityyppi, jota käytetään liuosten pohjana ja astioiden pesussa yms, kun ei haluta minkään ylimääräisen vaikuttavan tulokseen, vaan vain ionitonta ym. vettä liuottimena. En siis todellakaan suosittele harkitsemaankaan tämän veden juomista, sillä se olisi mitä ilmeisimmin jopa epäterveellistä, kun se ei pidä sisällään lainkaan ioneja eli suoloja, kuten tavallinen hanavesi. Aprillia, syökää silliä ja sitä rataa. Toivottavasti tämä pila tuotti edes pientä hämmästelyä ja lankaanjoutumista.

3 kommenttia :

 1. Muuten hyvä pila, mutta jotenkin tuntuu kuin tuo hypetys voisi ihan suoraan olla vaikka Ruohonjuuren lehtimainoksesta. Tai Safkatutkan tiedotteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista.

   Se tässä vähän olikin ideana, että juttu suoraan magneettimediasta ja vähän homeopatiameiningillä "vaikka tämä on vain vettä niin....". Pilan lisäksi siis myös pieni kannanotto.

   Poista
 2. Aika mielenkiintoista. Olisi mukava maistaa, ja katsoa huomaako mitään eroa. Puhdas vesi on tärkeää. Meille on myös nyt harkittu vedensuodatinta, jotta vesi olisi puhtaampaa ja ehkäpä myös maistuisi paremmalle. https://www.pumppulohja.fi/category/4/vedensuodattimet

  VastaaPoista

Mitä pidit? Olisi mahtavaa jos kommentoisit!

Blogger Widget