Olipa kerran...

3. helmikuuta 2014

Ajattelin viimeinkin aloittaa ruokablogin ylläpitämisen, sillä olen sitä jo jonkin aikaa suunnitellut.
Tarkoituksena olisi siis päivitellä tänne kuvia ja reseptejä erilaisista ruuista mitä valmistan. Uskoisin, että pääpaino tulee olemaan erilaisissa leivonnaisissa, mutta jos innostun, saatan päivitellä pääruokia ja kaikenlaisia muita kokeiluja.

Kerron nyt ensin hieman siitä, minkälaisista ruuista pidän, eli mitä täältä blogista voi tulevaisuudessa löytää.
Kaiken uuden kokeilu on mielestäni jännittävää, ja usein selailenkin reseptejä vain huvikseni löytääkseni uusia ideoita ja varteenotettavia tulevia kokeiluja. Leivonnaisten suhteen kuppikakut ja muut hienolta näyttävät tuotokset ovat erityisesti mieleeni, mutta perinteisemmätkään leivonnaiset eivät ole suinkaan poissuljettuja.
Suolaisista leivonnaisista suosikkejani ovat erilaiset piirakat.
Pääruokien suhteen pidän kasvispainotteisista ruuista ja etenkin kaiken uuden ja jännittävän kokeilusta. Eri kulttuurien ruokalajit ovat mielenkiintoisia ja usein saankin puuskia ruveta kokeilemaan jotain uutta. Aasian maut ovat erityisesti mieleeni.

Laitan nyt alkuun joitain leivonnaisia, joita olen hiljattain valmistanut, että saisin hieman luettavaa tänne. Jatkossa kuitenkin päivittelen kaikkea, mitä tulen valmistamaan.

Ruuanlaittajana olen aika ylimalkainen, ehkä useinkaan noudata reseptejä suoraan (enkä etenkään mittoja), usein lisäilen asioita hieman mielen mukaan enkä loppupeleissä ole täysin varma minkä verran mitäkin olen laittanut, kunhan tuntuma tuotoksessa on hyvä (ja mielellään lopputulos). Yritän kuitenkin tästä huolimatta kyhätä myös luettavat reseptit oheen.

Tervetuloa siis!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mitä pidit? Olisi mahtavaa jos kommentoisit!

Blogger Widget