Helpot eväswrapit

20. tammikuuta 2021


Tässä ohje helppoihin ja värikkäisiin eväswrappeihin, joissa on mehukas beanit-suikaletäyte! 


Tortillalätyistä pyöriteltävät wrapit ovat helppo eväs, jota ei tarvitse edes lämmittää. Nämä maistuvat varmasti kenelle tahansa, eikä valmistukseen tarvitse uhrata pitkääkään aikaa. Meillä näitä on tehty useamman kerran jo evääksi niin, että rullat käärii aamulla matkaan ja sitten voi päivän aikana syödä kun ehtii. Nämä siis säilyvät hyvin ja ovat ehkä jopa hieman parempia kun maut saavat hieman tasaantua wrapissa.


Erityisen herkulliseksi nämä wrapit tekee tuore mango ja cheddarmakuinen tuorejuusto. Tuo Violifen creamy cheddar flavour "tuorejuusto" tai enemmänkin ehkä jopa sulatejuustoa muistuttava valmiste on taivaallisen herkullista ja sitä voisi syödä rasiasta suoraan sellaisenaankin. Se sopii loistavasti tortillojen täytteeksi, kun sillä sipaisee tyhjän tortillan ensin ja kasaa täytteet päälle. Jos et ole vielä tutustunut tuohon tuotteeseen, niin ehdottomasti tee se nyt! Paras vegetuote pitkään aikaan.

Helpon evään ei tarvitse olla tylsä tai väritön vaan tässä eväässä on juuri se idea, että väriä ja makua on paljon. Täytteeseen voi lisätä omat suosikkikasvikset, joten lisää pienellä kynnyksellä vaikka oliiveja, kukkakaalia tai mitä vain.


Helpot eväswrapit

6 wrappia

Beanittäyte
1 sipuli
tilkka öljyä
1 rasia beanit-suikaleita
1 tlk/200-300 g valinnaista salsakastiketta

Lisäksi
6 (isoa) tortillalättyä
3 rkl Violife creamy cheddar flavour "tuorejuustoa"
salaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
tuoretta mangoa

Valmista beanittäyte. Leikkaa sipulit paloiksi ja kuullota öljytilkassa pannulla. Lisää pannulle beanit-suikaleet ja paista niihin rapea pinta. Sammuta levy ja lisää salsa. Sekoita hyvin ja anna muhia jälkilämmöllä.

Leikkaa kasvikset sopiviksi paloiksi.

Kasaa wrapit. Levitä pohjalle hieman cheddar-levitettä ja kasaa kasviksia päälle. Laita pari lusikallista beanit-täytettä. Rullaa tiiviin tiukalle rullalle, sulje myös molemmat päät ns. kirjekuorirulla. Nosta rullat eväsrasiaan tai kääri kelmuun/leivinpaperiin tai muuhun kääreeseen ja ota evääksi!

Rullat säilyvät useamman tunnin huoneenlämmössä ja ovat oikeastaan parhaimmillaan kylmänä.Seuraa Ruoka-alkemistia myös somessa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mitä pidit? Olisi mahtavaa jos kommentoisit!

Blogger Widget