Helppo kahvismoothie

10. lokakuuta 2015


Mitenkäs olisi aamukahvin juominen uudella tapaa? Tässä raikkaassa smoothiessa kahvi maistuu ihanasti ja kokonaisuus täyteläinen.


Tänään oli jotenkin erityisen mukavaa herätä hieman myöhemmin kuin normaalisti arkiaamuisin ja huomata, että ulkona on kauniin raikas syyssää. Makuuhuoneen ikkunastani näkyy juuri muutamia koivuja, jotka ovat kauneimmissa syyssävyissä eli keltaisen ja oranssin eri sävyissä, ehkä jopa pienen punaisen vivahteenkin voi havaita. Tällaisina aamuina sitten tekeekin mieli laittaa jotain hieman erityisempää aamupalaksi, eikä vain sitä samaa kaurapuuroa, jota jokaisena muunakin aamuna. Yleensä lauantaiaamuisin myllään kahvipavut käsikäyttöisellä myllylä ja teen jotain puuroa pitemmän kaavan kautta, mutta mikseipä aamukahvia voisi juoda vaikka kylmänäkin?Tämä smoothie maistuu erityisen hyvältä ihan hampaita kalisuttavan kylmänä. Hasselpähkinäjuoma on mukavasti jopa suklaisen vivahteista ja se sopii mainiosti kahvin makupariksi. Taatelit ja banaani tuo pientä raikkautta. Mietin hieman tämän juoman nimeämistä, onko se oikeastaan smoothie, mutta se nimi kelvannee jokatapauksessa.
Kuten ehkä joku tarkkasilmäinen huomasi alemmassa kuvassa hienon Squirtle-pillini, niin ruoka ja juoma on aina parempaa hyvillä välineillä! Näinpä siis tämä ala-asteella saamani hieno Pokemon-juomapilli onkin loistavassa käytössä tämän kahvijuoman juomisessa. Kannattaa siis joskus yllättää itsensä ja tehdä asiat hieman vaikeamman kautta ja saada itselle hyvä mieli.

Kahvismoothie

4 annosta

4 dl   kylmää kahvia
4 dl   hasselpähkinämaitoa
2       ruskeaa banaania (jäisenä rakenteesta tulee kermaisempi)
8       taatelia
3 rkl kaakaojauhetta

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta tasaiseksi ja tarjoile.
Jos kahvi/hasselpähkinämaito eivät ole jääkaappikylmiä, lisää tehosekoittimeen muutama jääpala.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mitä pidit? Olisi mahtavaa jos kommentoisit!

Blogger Widget