Kulunut vuosi ja lupaukset tulevalle

28. joulukuuta 2016


Kulunut vuosi on ollut mielestäni sopivan tuottoisa ja paljon erilaisia reseptejä on tullut. Paljon uutta on luvassa ensivuodellekin, joten toivottavasti viihdyt blogissani vielä ensivuonnakin!


Ensimmäisenä haluan kiittää just sua, ihana lukijani!

Kiitos että luet tätä blogia ja annat mulle syyn jatkaa ja jakaa tarmokkaasti omien ruokaintohimojeni toteuttamista! Kiitos että luet blogiani ja kiitos tuesta. Kiitos myös niille ihanille, jotka ovat jaksaneet postauksia kommentoida, kommentit lämmittävät aina sydäntä ihan tajuttoman paljon.

Haluan tuottaa jatkossakin blogiin mielekästä sisältöä ja hyviä vegaanisia kasvisreseptejä. Rakastan ruuanlaittoa ja uusien ruokien ideointia, joten reseptejä tulee jatkossakin löytymään laidasta laitaan, osa helppoja ja nopeita arkiväkerryksiä ja osa sitten pidemmällä kaavalla. Aion kuitenkin tulevana vuonna panostaa yhä enemmän oikeasti yksinkertaisiin ja nopeisiin ruokiin! Sillä mikä olisi sen kätevämpää kuin kätevät arkiruuat ja nopsat jälkkärit.

Jos sulla on mitään ideoita, millaisia reseptejä haluaisit tai jotain tiettyä raaka-ainetta, josta haluaisit reseptejä, niin kerro ihmeessä! Kaikki ideat otetaan vastaan ja yritän parhaani mukaan niitä toteuttaa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.


Mitäs sitten tästä vuodesta on jäänyt käteen?

Ylimmässä kuvassa on silkkinen punajuuripiirakka, joka on ehkä yksi omista suosikkohjeistani tältä vuodelta. Alkuvuodesta tuli tehtyä myös maukkauta gluteenittomia blinejä punajuuritäytteelä, sekä tofupohjaisia nuggetteja kaurahiutalekuorrutteella. Innostuin myös kokeilemaan erilaisia kasvislasagneja, toisen megajuustoisena ja toisen punajuurisena.


Olen yrittänyt edistyä myös ruokakuvauksessa paljon enemmän ja panostanut siihen. Välillä saankin hieman vihastuneita katseita kun ruokaa pitää "vielä hetki" odotella. Onneksi yleensä oma annokseni jonka syön sitten kylmänä kuvauksen jäljiltä. Pitää myös kiittää niitä lukuisia hetkiä, jolloin olen kuvaukseen saanut apua. Ilman apukäsiäni moni kuva olisi ollut paljon valottomampi, kädettömämpi tai jotain muuta-ttomampi. 

Mustikkajuustokakku oli keväällä yksi suosituimmista resepteistä, eikä kyllä ihmekään, sillä kakku oli kyllä hyvää! Paljon kiitosta keväällä sai hernetahnatäytteiset sienet, siinä missä itsekin palaan kuolaamaan ajatusta tästä porkkanakakusta aina kerta toisensa jälkeen. Ehkä teenkin sitä pian uudelleen!


Kehittelin kesällä useita erilaisia välipalaksi kelpaavia ohjeita, kuten vadelmilla kuorrutetut jugurttiruudut tai energiapatukat. Innostuin tänävuonna myös tekemään itse granolaa, joista ensimmäisen jäljiltä koko keittiö oli keltaisena, samoin sormet ja kynnet. Kyseessähän oli värinaiheuttajana kurkuma, joka onkin ollut useamman kertaa blogissa esillä. Nämä ihanat kurkumalla terästetyt välipalapallot ilahduttivat ainakin minua eväänä. Kurkuma löysi tiensä myös itusnäkseihin.


Syksyllä pidin blogissa täyteläisten vegesalaattien sarjan, jossa ideanani oli antaa vinkkejä ruokaisiin salaatteihin, Sarjaan kuului caesarsalaatti, texmex salaatti sekä nuudelisalaatti. Ja koska elämä ei ole vain salaatin puputtamista, niin välillä tuli myös herkuteltua. Tai oikeastaan aika paljonkin. Esimerkiksi mokkapala pannukakut ja kastanjamousse ilahduttivat jälkiruokapöytiä.

Tässä toki vain kourallinen vuoden muisteloista. Mutta tuleva vuosi pitää paljon tullessaan. Uudenvuoden lupaukseni ovat siis kehittää teille, sinulle, yhä herkullisempia reseptejä joista voi nauttia! Samoin aion panostaa ruokakuviin yhä enemmän, mutta en anna sen vaikuttaa reseptien laatuun. Olen jopa harkinnut, haluaisitteko ruokapaikoista arvosteluja? Instragramin puolella olenkin erilaisista kahviloista ja ravintoloista hehkuttanut, mutta olisiko laajemmat arviot hyviä?

Mukavaa tulevaa vuotta sulle!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mitä pidit? Olisi mahtavaa jos kommentoisit!

Blogger Widget